24 Nisan 2012 Salı

Yeni Bir Alışveriş Portalı brand4me.com


Türkiye’de kitap,cd, dvd ve elektronik eşyalarla başlayan e ticaret furyası, son yıllarda tekstilde de önemli bir gelişme göstererek adeta sanal dünyada modaya can verdi. Dünya markalarının daha ulaşılabilir hale gelmesinin yanı sıra, gün geçtikçe seçenekler o kadar çoğaldı ki insanlar artık neyi nereden alacağına karar veremez duruma geldi.

Bu kalabalık,son  zamanlarda internet müşterilerini yalnızca ihtiyacına yönelik hizmet veren adreslere başvurmasına doğru yönlendiriyor. Örneğin kullanıcı takı alacaksa farklı bir siteye, elektronik eşya alacaksa farklı bir siteye erişiyor. Durum böyle olunca da tüketilebilir her eşya internette başlı başına bir sektör oluşturmaya başladı.


En çok ihtiyaç duyulan sektör de şüphesiz en çok model seçeneğini barındıran ayakkabı ve çanta sektörü. Çünkü biz kadınlar ayakkabı ve çantaya doğuştan doyumsuz yaratılmışız. Ya daha güzeli varsa sorusu, beynimizi en çok meşgul eden sorulardan birisidir.
Ayakkabı ve çanta konusuna girmişken, konuyu 2012 yılının ayakkabı ve çanta çılgınlığını yaşatmaya aday brand4me.com sitesine bağlayacağım. Brandme, lüks markaların ve özel tasarımların ayakkabı ve çantalarını sınırlı sayıda 3-4 günlük kampanyalarla satışa sunacak bir online satış sitesi.



Brand4me kadınlara, markala ayakkabı ve çantalara uygun fiyatlarla sahip olabilecekleri bir ortam sağlıyor. Birbirinden farklı markaların birbirinden farklı ve özel modellerini sınırlı sürelerde satışa sunacağından trafiği yoğun ve oldukça enerjik bir site olacak.




Brand4me.com, ayakkabı ve çanta tutkunu kadınların, koleksiyonlarını katlamak için birbirleriyle çılgınca yarışacakları bir fenomen haline gelecek. Kadınlar Brand4me.com’da,  kaç çeşit ayakkabı ve çanta sahibi olabileceklerinin cevabını bulacaklar.

Brand4me, hazırlık aşamalarının sonlarına doğru yaklaşırken,enerjiyi yüksek tutmak için bir de konser bileti kazandırıyor.




Brand4me.com’a en çok üye kazandıran kişi 30 Haziran’da İstanbul’da gerçekleşecek olan Pitbull Konserine 2 kişilik davetiye kazanacak. 

Ayrıntılar www.brand4me.com ‘ da




1 yorum:

NlyStyle dedi ki...

Alina Anghle: yes amazing and wonderful shoes...