18 Ağustos 2008 Pazartesi

Kına Geceleri İçin

Kına gecelerinde hint kınası ve hint motifli kına elbiselerini çok beğenirim. Takıları saç modelleri ve otantik giysileriyle bence çok hoş bir görünüm sağlıyor. Yeni evlenecek düğün hazırlığı yapan bayanlara kına gecesi için güzel alternatif modeller.

Kına gecelerinde konuklara sunulan kınalar, minik bakır kepçelerde (bunların çok çeşitli alternatif modelleride var) konsepte uygun renkte tasarlanarak sunulabilinir.


Hint kınalarını hep çok sevmişimdir. Türkiye de çok bulunmayan yapıştırma şeklindeki hint kınaları genelde yurtdışından getirtiliyor. Bu kokoş kınalar hem çok pratik hemde çok şık görünüyolar. Çağla Şıkel'de kınasında kullanmış, taşlı modelleri muhteşem görünüyordu. Birbirinden şık örnekler..





3 yorum:

ASLI dedi ki...

süper bir sunum olmuş gerçekten.malesef ben kıyafetim renginde tüllerle kkapladım çok hoş olurmuş gerçekten ya :( keşke resmını daha önce görseydim süper süper :D

serpil dedi ki...

merhaba ben kına gecesi için konuklerıma brdaki bakır minik kepçeli kına kesesinden sunmak istiyorum bunu nerde bulabilirm? kına geceme 1 ay kaldı cevap verirseniz sevinirm

NlyStyle dedi ki...

serpil; merhabalar Ankara'da yaşayan biri olarak önerebileceğim tek yer çıkrıkçılar yokuşundaki bu tür ürünler satan mağazalar olacaktır. Arkadaşımda bu kepçeleri oradan alarak içine kına koyup tüllerle süsledi. tavsiye ederim. hala mutfaklarımızda hoş ve şıklar..