8 Temmuz 2009 Çarşamba

LAZER EPİLASYON HAKKINDA

Lazer epilasyon hakkında sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim. Her bölgede ve her makinede yaptırdım.. ve devam ediyorum. Bayanların sorunu tüyler yaz geldikçe can sıkıcı hal alır. Uzun yıllar merakla araştırdım soruşturdum merakı olanlara duyurulur..

6 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Bana çok uzak bir mevzu tüysüz insan durumları canım :)

NlyStyle dedi ki...

ohh ne güzel

gly dedi ki...

ben koltuk altim icin 2 ya da 3 defa gittim. aldigim sonuctan cok memnumum. hic kalmadi degil ama olanlar o kadar az ve ince ki bi kaca santim olduklarinda bile cok belli olmuyorlar ve steril eldivenlerle bikac dakikada temizleyebiliyorum. tamamen yok olsa bile sonradan ( hormonal degisiklikler mesela hamilelik gibi) tekrar cikabiliyormus. hamilelik sonrasi eskiye donen tadigimiz var, esimin anneside bi muddet sonra yavas yavas ciktigini soyluyor. arti amerikada yaptiran bi arkadasim, yaptirdigi kisiye sormus o da olabiliyor demis.

genede cok rahat oluyor. lazerden once 2.5 yil bikip usanmadan igneli epilasyona gittim. 10 ya da 15 gunde bir. tamamen iskenceydi, aldigim sonuc nerdeyse sifir.

bence yaptirmaya deger, ozellikle killarin koyu ve kalinsa.

ankarada arjantin caddesinde estelazer vardi, starbucks'in ustunde. en son oraya gitmistim bi kere bacaklarim icin. guzel, temiz bi yer. koltuk altim icin de adini unuttum ama eskomed gibi biseydi. su an caddenin ismini unuttum, kocatepeden asagiya inen cadde uzerinde sanirim. orasi da gayet guzeldi.

NlyStyle dedi ki...

gly: Ankara'da eskomed süper bi yerdir hala devam ederim.1 numara diyebilirim özelliklede çalışanların müşteri ilişkileri ve insani değerleri.İşletmecisi Nisa ablada çok iyi bir insandır. Ankara'da lazer merkezi arayanlara duyurulur.

Otkradnati_ochi dedi ki...

benim merakım lazeri bıraktıktan sonra tekrara çıkıyomu bide her bölgeye rahatlıkla uygulanabiliyomu...

NlyStyle dedi ki...

Otkradnati_ochi; bende çıkmadı ve inanılmaz memnunum hangi bölgelerde yaptırmak istiyorsun?? o şekilde yorum yapıyım.