17 Aralık 2009 Perşembe

Forever New Yeni Yıl Köşesi İle Bizleri Bekliyor!!!




Forever New Yeni Yıl Köşesi ile
‘Yılbaşında Ne Giyeceğim?’ derdine son

Yeni yılın bu en özel gecesinde ne giyeceğine karar veremeyenler için Forever New harika bir hizmet sunuyor. Markanın İstanbul, Ankara ve İzmir mağazalarında kurulan ‘Yeni Yıl Köşeleri’ yılbaşı gecesi farklı programlara uygun alternatifler sunuyor.


Sezonun en trendy elbiseleri, püsküllü bluzlar, seksi mini etekler, pullu taytlar ve saten tulumlar gibi bu özel geceye uygun alternatifleri bir araya getiren Forever New’un Yeni Yıl köşeleriyle kombin yapmak da karar vermek de hem çok kolay hem de zevkli bir hale geliyor.

Yeni Yıl Köşeleriyle yenilikçi ve şık Forever New müşterilerini, stressiz ve eğlenceli bir yılbaşı gecesi bekliyor.


Benim favorim ise Kırmızı mini elbise fiatlarıda oldukça uygun, üstelik Bloggerlara %20 lik bir indirim fırsatı sunuyorlar. İsim yazdırmak isteyenler, maille bana ulaşabilirsiniz. Makul fiatlı bu hoş elbiselerle yılbaşı gecesi muhteşem olacak...
FOREVER NEW Hakkında

Forever New 2006 yılında Avustrulya’da uluslararası trendleri takip eden, son dakika trendlerini tüketiciye hesaplı fiyattan sunan hızlı moda markası olarak kurulmuştur. Şu anda 50 mağazasıyla dört ülkede hızla yaygınlaşmakta olup modayı yakından izleyen genç kızlara ve kendini genç hisseden kadınlara odaklanmaktadır.


FOREVER NEW Mağazaları

· Agora İzmir AVM Balçova İZMIR. 232 277 25 25
· Palladium AVM Kozyatağı – İST. 216 663 11 67
· Neomarin AVM Pendik –İST. 216 670 13 13
· Metrocity AVM 1.Levent – IST. 212 344 03 24
· Panora AVM Oran – ANKARA 0312 490 48 15

Hiç yorum yok: