7 Aralık 2009 Pazartesi

Müthiş PosterAdam Duvar Afişleri


Aşk-ı Memnu Eiffel posterini Behlül'ün odasında görmeyeniniz yoktur sanırım. Diziyi her izlediğimde hayran olduğum bu posteri PosterAdam.com'da görür görmez bu benim olmalı. Bembeyaz bir odada büyük boyutta Eiffel Postesi muhteşem bi görüntü hayal ettim.
Ve Posteradam.com daki diğer posterleri inceledim. Aman allahım ne hoş şeyler öyle saatlerce sitede takılı kaldım.

Banyo ve antrelere özel çerçeveli ürünler



Posteradam.com hakkında size kısaca bilgi vermek istiyorum. Evinizin ve işyerinizin duvarlarını dekore etmenin en ekonomik ve en keyifli yolu Posteradam.com. 2007 yılında kurulan Posteradam.com e-ticaret sitesi bir Parabol Reklam kuruluşudur. Merkezi İstanbul’da bulunan firma, Türkiye’nin ve dünyanın her yerine %100 müşteri memnuniyeti güvencesi ile ürünleri göndermektedir. Dünyaca ünlü sanatçıların eserlerinden oluşan poster ve artprint arşivi müşterilerin zevklerine sunmanın yanında online çerçeve atölyesi ile müşterilerin baskılarını çerçeve ve benzeri aksesuarla tamamlamalarını sağlamaktalar.


En kaliteli malzemelerden üretilmiş ürünler ve aksesuarlar özel ambalajları ile çok kısa sürede kullanıma hazır halde adrese teslim ederek sizlere basit, güvenilir ve ekonomik alışveriş imkanı sunulmaktadır.




Yüzlerce zevkli ve muhteşem afiş çeşitleri http://www.posteradam.com/ da
Duvarlarınız içinizi yansıtsın....

İster evinizin duvarı ister iş yerinizin, Posteradamla duvarlarınızı en ekonomik şekilde dilediğiniz gibi dekore edebilir kendinizi özgürce yansıtabilirsiniz.
2007 yılından beri arşivini sürekli güncelleyen ve bu yeniliğin yanına farklı aksesuarlar da ekleyen Posteradam.com, en ekonomik ve en kolay alışveriş imkanını ‘%100 müşteri memnuniyeti’ prensibi ile güvenli bir şekilde sunuyor.
Posteradam’da bulunan ve Dünyaca ünlü sanatçıların eserlerinin posterlerinden oluşan arşiv 10.000’in üzerinde çeşitli ürüne sahip. En kaliteli baskı sistemleri ile üretilmiş bu büyük arşiv içerisinden sizi yansıtanları seçtikten sonra ‘online çerçeve atölyesinde’ onu çerçeve, posterblok veya posteras gibi aksesuarlarla hemen tamamlayabilir duvarınızın rengini seçerek anında orada nasıl duracağını görebilirsiniz. Bunun yanında zamandan kazanmak için hazır çerçeveli ürünlerden de sipariş verebilirsiniz. Özel ambalajı içerisinde en ufak detay düşünülerek kullanıma hazır halde kapınıza kadar gelen Posteradam’dan memnun kalmamak mümkün değil. Üyelerine özel imkanlar da sağlayan posteradamda daha sonra tekrar değerlendirmek üzere kendinize bir galeri bile hazırlayabilirsiniz.
İster ofisinizi, iş yerinizi, isterseniz de evinizde salonunuzu veya çocuğunuzun odasını kısaca hangi duvarı süslemek isterseniz PosterAdamda aynı duvar için bile onlarca alternatif bulmanız mümkün.

2007 Nisan ayında online hale galen
http://www.posteradam.com/ ‘ın ofisi Şişli, İstanbuldadır. PosterAdamın satışını yaptığı ürünleri arasında hazır çerçeveli ürünler, 3D posterler, Posteras ve Posterblok gibi aksesuarlar ve Yurtdışından özel olarak getirilmiş farklı boyutlarda posterler de bulunur.
PosterAdam.com ve PlusCanvas.com Parabol Reklam kuruluşudur.
MODERN TASARIMLAR İÇİN SİTEYE BİR GÖZ ATIN DERİM. EMİNİMKİ VAZGEÇEMEYECEKSİNİZ. UYGUN FİATLI VE BOL SEÇENEKLİ MODERN DUVAR POSTERLERİ VAZGEÇİLMEZLERİMİZ....
SİPARİŞLERİM GELİR GELMEZ PAYLAŞACAĞIM...

Hiç yorum yok: