20 Ocak 2010 Çarşamba

Evlilik Dünyası Fuarı


2010 yılının evlilik trendleri neler olacak? Merak edenlere ve bu trendlerin dışında kalmadan evlenmek isteyenlere fırsat; Evlilik Dünyası Fuarı başlıyor.


Evlilik Dünyası 2010 fuarının konsepti “Romantik Gelinler, Masalsı Düğünler” olarak belirlendi. Bu konsept çerçevesinde fuar çekimlerini ünlü fotoğraf sanatçısı Fırat Erez ile gerçekleştirdiklerini belirten Evlilik Dünyası Fuarı’nın organizatör firması Patika Fuarcılık’ın Genel Müdürü Didem Cılga; “Fuarın çekimleri de masal gibi oldu. Bu atmosferi fuar alanına da taşıyarak ziyaretçilere unutulmaz bir fuar yaşatacağız” dedi.


Evlilik hazırlığı yapanların gezmeden düğünlerini planlamadığı Evlilik Dünyası Fuarı, ünlü mankenlerin ve sürpriz isimlerin yer alacağı tasarımcı Songül Sarpbaş’ın açılış defilesiyle başlayacak. Açılış defilesinin yanı sıra 5 – 7 Şubat tarihleri arasında her gün birbirinden ilginç ve şık etkinlikler, yarışma ve çekilişler ile görkemli bir atmosferde devam edecek Evlilik Dünyası Fuarı http://www.evlilikfuari.com/ adresinden online davetiye ile ücretsiz ziyaret edilebilecek.
Bence kaçırılmaması gereken bir fuar özellikle de"Siu"cuğum kaçırma bu organizasyonu!!

3 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Rüya gibi peri masalı gibi fotolar senin belli mi gelinlik şeker

NlyStyle dedi ki...

stil direktörü; evet tatlım süperler, benim henüz belli değil zamanı:))

Sıla Yılmaz dedi ki...

Ben çoktan yaptırdım kaydımı bekliyorum :))