8 Şubat 2010 Pazartesi

Evlilik Dünyası Fuarından İzlenimler


5 Şubat tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda kapılarını açan Evlilik Dünyası Fuarı’nın açılış defilesi 6 Şubat Cumartesi günü ünlü oyuncu Zeynep Beşerler’in baş mankenliğinde ve Songül Sarpbaş’ın “fuara özel koleksiyonu”nun sunumuyla gerçekleşti.


Açılış defilesinde; Türkiye’nin yanı sıra Amerika ve Avrupa’nın en iyi butiklerinde tasarımları yer alan Songül Sarpbaş’ın, doğadan esinlenerek hazırladığı koleksiyonundan 30 gelinlik modeli ve 20 abiye kıyafet olmak üzere toplam 50 parça sergilendi. Zeynep Beşerler’in yanı sıra birbirinden güzel mankenlerin yer aldığı, cemiyet hayatından ünlü simaların da katıldığı ve makyaj sponsorluğunu Bobbi Brown’un üstlendiği defile büyük ilgi gördü.
Zeynep Beşerler'in giymiş olduğu gelinlik çok başarılı. Doğallıktan uzak bir gelinlik olsada hoş bir tasarım. Beğendim:)) Tabi Zeynep Beşerler de zarif ve hoş bir bayan olduğu için çok iyi taşımış.

İpek Tanrıyar’la Kına Seremonisi, Umut Akgül Perküsyon Show ve Uğurkan Kuaför Show gibi birbirinden ilginç ve şık etkinlikler, yarışma ve çekilişler ile devam eden Evlilik Dünyası Fuarı, 8 Şubat Pazartesi günü akşam 20:00’e kadar açık kalacak.

Bu yıl 8.’si düzenlenen Evlilik Dünyası 2010 Fuarı; evlilik sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 200 firmayı bir araya getirerek, evlenecek çiftlerin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını farklı adresler dolaşmadan tek bir noktadan temin etmelerine imkan sağlıyor.


Her yıl olduğu gibi senenin evlilik trendlerini belirleyen Evlilik Dünyası Fuarı’nın Organizatörü Didem Cılga; “Evlilik hazırlığı yapanlara fuarı gezmeden düğünlerini planlamamalarını tavsiye ediyorum” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Evlenecek çiftlere, ‘Romantik Gelinler, Masalsı Düğünler’ olarak belirlenen 2010 yılının konseptinde sınırsız seçenekler sunuyoruz. Hem her zevke hem de her bütçeye uygun çözümler bulabilecekleri Evlilik Dünyası Fuarı, gelin ve damat adayları ile ailelerine olduğu kadar sektörde hizmet veren firmalara da ışık tutan bir nitelik taşıyor. Umarım ziyaretçilerin her yönüyle yararlanabildiği ve katılımcıların da yeni iş imkanları yaratabildiği bir fuar olur.”

2 yorum:

Esra dedi ki...

Yeni evlenecekler için süper bir organizasyon faydalanmaları lazım...

NlyStyle dedi ki...

esra; kesinlikle