13 Nisan 2010 Salı

Benim Özsüt Pastam Yarışması başladı

“Türkiye’nin pastacısı” Özsüt, pasta tutkunları için çok özel bir yarışma düzenledi. Pastaların lezzeti ve görünümüyle görsel bir şölene dönüşeceği tahmin edilen Benim Özsüt Pastam Yarışması’na, 1 Mayıs tarihine kadar başvuru yapılabiliyor. Bu “lezzetli” yarışmanın birinci seçilecek katılımcısını ise çok özel hediyeler bekliyor. Pastanın hayat, lezzet, keyif ve bir ayrıcalık olduğuna inanıyorsanız, geç kalmayın ve http://www.ozsut.com.tr/ adresinden ya da Özsüt şubelerinden bu yarışmaya katılın. Belki de birinci seçilirsiniz ve eseriniz tüm pasta tutkunlarının favori lezzeti olur…





“Türkiye’nin pastacısı” Özsüt, pasta tutkunları için “lezzetli” bir yarışma düzenledi. “Benim Özsüt Pastam Yarışması”, pastaya gönül veren ve bu enfes tattan vazgeçemeyen, 18 yaşından büyük herkese açık. Eğer siz de bu pasta şöleninde tarifinizle yer almak istiyorsanız, 1 Mayıs’a kadar http://www.ozsut.com.tr/ adresinden ya da Özsüt şubelerinden pastanızın tarifi ve fotoğrafıyla birlikte başvuru yapabilirsiniz.

Benim Özsüt Pastam Yarışması’nın kazanan yarışmacısını birçok armağan bekliyor. Yarışma sonucunda birinci seçilen katılımcının pastası 1 Temmuz-31 Aralık 2010 tarihleri arasında Özsüt şubelerinde satışa sunulacak. Bu pastanın Özsüt’lerdeki satışından elde edilecek net karlılığın %5’i, 10.000 TL’yi aşmamak kayıt ve şartı ile birinci seçilen katılımcının hesabına aylık dönemler halinde yatırılacak. Ayrıca yarışmanın birinci, ikinci ve üçüncüsü Özsüt’ün deneyimli ustalarından, 3 gün boyunca çikolata ya da pasta eğitimi almaya hak kazanacak. Finale katılmaya hak kazanan tüm yarışmacılara ise pasta yapım ekipmanları seti hediye edilecek.

Benim Özsüt Pastam Yarışması’nın ön elemeleri 1-10 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Yarı final elemelerinin 15-30 Mayıs tarihleri arasında İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Adana ve Samsun illerinde düzenleneceği yarışmanın finali ise 12 Haziran’da İstanbul’da gerçekleşecek.

Pastanın bir keyif, sanat ve lezzet olduğuna inanıyorsanız, acele edin ve tarifinizle pastacılık dünyasına damganızı vurun!

Hiç yorum yok: