3 Haziran 2010 Perşembe

BACAKLARDA SHOW ZAMANI

Baharın gelmesiyle birlikte yazlık kıyafetler, minicik etekler ve şortlar, kışlıkların yerini almaya başlıyor. Ancak bronz olmayı seven kadınlar için kışın pantolonların ve çorapların altında sakladıkları beyaz bacakları en büyük kabus haline geliyor.


Siz de keşke tek adımda pürüzsüz ve bronz bacaklara sahip olabilseydim diyorsanız;

Dünyaca ünlü bakım markası Sally Hansen’ın, birçok ödüle sahip klasikleşen ürünü Airbrush Legs - Sprey Bacak Makyajı ile çorap giymeden bacaklarınızdaki tüm kusurların görünümünden kurtulabilir, bronz ve pürüzsüz bacaklara sahip olabilirsiniz!




Uygulandığı an etki göstererek kalıcı bir kapatıcılık sağlayan Airbrush Legs, duş esnasında duş jeli ve süngeri ile kolayca temizleniyor, ancak suda veya yağmurda bacaklardan çıkmıyor! Açık tenden koyu bronza uzanan dört farklı renk seçeneği ile bacaklara istenilen tonda, doğal bir renk kazandırıyor.


İçeriğindeki K Vitamini ile bacakları besleyerek nemlendirmeye yardımcı olan Airbrush Legs - Sprey Bacak Makyajı’ndan avuç içinize püskürterek elleriniz yardımıyla tüm bacaklarınıza yayınız! Birkaç dakika sonra, kuruduğuna emin olup, rahatça giyinebilirsiniz!


Sally Hansen Airbrush Legs Sprey Bacak Makyajı
Yetkili Eczanelerde Fiyat: 49,50 TL.

1 yorum:

The Lizard Queen dedi ki...

ben 2 senedir ara ara kullaniyorum bu urunu basarili gercekten
http://the-lizard-queen.blogspot.com/