23 Temmuz 2010 Cuma

NAR KORUMASIYLA YAZA DEVAM!


Yaza güneşi kucaklayarak girdik; tadını doyasıya çıkarmak , yaza kaldığı yerden devam etmek için de cildinizi hem içeriden hem dışarıdan destekleyen koruyucularınızı yanınızdan eksik etmeyin !
Dr.Howard Murad’ın nar meyvesi üzerine yaptığı çalışmalar sonucu geliştirdği, etkisi klinik çalışmalarla kanıtlanmış Age Proof Suncare Serisinden Oil Free Sunblock Spf 30 - Güneş Koruma Faktörlü Yağsız Nemlendirici ve Pomphenol Pomegranate Extract ­ - % 100 Saf Nar Özü ile güneşe karşı hem içeriden hem de dışarıdan en kapsamlı korunmayı sağlayabilirsiniz.

Oıl Free Sunblock Spf 30
Güneş Koruma Faktörlü Yağsız Nemlendirici

Yağsız formülü ile tüm cilt tipleri için ideal koruma ve nem sağlamayı destekler. Yağlı ciltlerde parlamayı engellemeye yardımcı olur.İçeriğindeki nar özü ile cildin savunmasını % 20 oranında arttırdığı keşfedilmiştir. Ayrıca Patentli Skin Repair System (Cilt Onarıcı Sistem) ile kolajen elastin sentezini destekleyerek kırışıklık oluşumuna karşı cildi onarmaya yardımcı olur.


Yetkili Eczanelerde Fiyatı: 115 TL
Pomphenol Pomegranate Extract
% 100 Saf Nar Özü

Sadece dışardan kullanılan nemlendiricilerle değil içeriden de Murad nar tableti ile güneşin yaşlandırıcı etkilerine karşı komple bir bakım sağlayabilirsiniz.
Her gün 1 tablet patentli nar özü içeren gıda takviyesi alarak, cildin doğal savunma mekanizmasını güneşe karşı içeriden %25 oranında güçlendirebilir ve güneşin zararlı ışınlarının ciltte ve vücutta yarattığı hasara karşı antioksidan desteği sağlayabilirsiniz
Yetkili Eczanelerde Fiyatı: 98 TL

Hiç yorum yok: