29 Temmuz 2010 Perşembe

YAZ BAKIMI C VİTAMİNİ OLMADAN OLMAZ !

Güneş her zaman sandığımız kadar masum olmayabilir…Bu yüzden yazın getirdiği olumsuz etkilerden korunmak için yapacağınız tek şey gerçek bir yaz bakımı ! Özellikle güneş sonrası lekelenmelerini önlemek ve güneşe karşı cildinizin daha dirençli olmasını istiyorsanız C Vitamini desteğini bu yaz cildinizden eksik etmeyin !

Dermatoloji alanında birçok ilkin sahibi Dr. Howard Murad ciltteki ton farklılıklarını düzenlemek ve cildin elastikiyet artışını sağlamak için Vitamin C Infusion Home Facial Kit - C Vitaminli Haftalık Bakım Kürü’nü geliştirdi. Tek bir uygulamada bile etkisini anında hissedeceğiniz bu bakım ile aydınlık ve ışıldayan cildinize inanamayacaksınız.



Patentli ve güçlü formüllü haftalık bakım maskesi Vitamin C Infusion Home Facial Kit;
A ve B12 vitamini, beta karoten, elastikiyeti arttıran liflerin oluşumunda etkili amino asitler, yoğun nemlendirici hyaluronic acid içeren zengin formülüyle, serbest radikalleri engelleyerek güneş, hava kirliliği vb. çevresel nedenlerden dolayı ciltte oluşan hasarı durdurmayı destekliyor. Saf C Vitamini ile ciltteki hücre yenilenmesini arttırarak çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya ve cilt tonunu dengeleyerek aydınlatmaya yardımcı oluyor. Üstelik içeriğindeki taze portakal özleriyle, cildinizde hoş bir koku bırakıyor.
§ İlk kullanımda kullananların % 78’i cildindeki sıkılığın ve parlaklığın arttığını ve ciltlerinin aydınlandığını rapor etmiştir.

Hiç yorum yok: