3 Ağustos 2010 Salı

Domino’s Pizza’dan, Ramazan ayına özel Lezzetli Süprizler

Domino’s Pizza, Ramazan ayında pizza tutkunlarına tadına doyulmaz lezzetler sunuyor. Üstelik yepyeni bir ürünle iftar sofranız için farklı bir seçenek oluşturuyor. Domino’s Pizza’nın yeni ürünü Pidoss, pide lezzetiyle pizza tutkusunu birleştiriyor ve ortaya benzersiz bir tat çıkıyor. Pidoss’un dışı çıtır pide tadında, içinde ise enfes labne peyniri, Macar salam ve siyah zeytin yer alıyor. Domino’s Pizza, Ramazan ayı boyunca çok cazip bir kampanyaya da sahip. Ramazan ayı boyunca, 1 adet orta boy spesiyal pizza, 1 litre Coca-Cola ve 1 adet Pidoss sadece 18,90 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.




“Daha büyük bir pizza istiyorum” diyenler ise 6 TL farkla pizzalarını büyük boya çevirebiliyorlar. Bu kampanya ekonomik menülerle ve diğer promosyonlarla birleştirilemiyor.
Dışı çıtır pide tadında olan Ramazan ayına özel yepyeni ürün Pidoss, içindeki labne peyniri, Macar salam ve siyah zeytinle favori lezzetlerinizden olacak. Domino’s Pizza’nın yeni ürünü Pidoss, Ramazan ayı boyunca 6 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

Domino’s Pizza’nın bu enfes lezzetini tatmak istiyorsanız http://www.dominos.com.tr/ adresini tıklayıp online olarak siparişinizi verebilir ve orta boyda 2. pizzanızı bedavaya alabilirsiniz. Domino’s Pizza, iftar sofralarınız için size farklı ve lezzetli alternatifler sunuyor.

Hiç yorum yok: