15 Ekim 2010 Cuma

Annemi İstiyorum Sosyal Sorumluluk Projesine Desteklerinizi Bekliyoruz..



Türkiye’de pek çok kadın farklı sebeplerden ötürü erken doğum yapmak zorunda kalıyor. Devlet doğum iznini, doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz olmak üzere toplam 16 hafta olarak belirlemiş durumda. Erken doğan bebekler, zamanında doğan bebeklere göre daha fazla bakım ve anne sütü ihtiyaçları olduğu halde, bu süreyi kuvözde geçiriyorlar.

Prematüre bebekler, kuvözden çıktıkları anda anneleri işe başlamış oluyor. O zaman erken doğan bebeklerin annelerine daha uzun süre doğum izni verilmesi gerekmez mi? Pınar Reyhan, Yeni ANNE ve Yeni HAMİLE ekibiyle birlikte sorunun değil, çözümün bir parçası oluyor. “Annemi İstiyorum” sosyal sorumluluk projesini duyurmak için siz de kampanyanın detaylarını paylaşın, hep birlikte erken doğum yapan annelere ve bebeklerine umut olalım.

Erken doğan bebekler, anne sütü ve sevgisinden mahrum kalmasın diyorsanız http://www.annemiistiyorum.com/ ‘daki formu doldurarak kampanyaya destek olabilirsiniz.

2 yorum:

Pelin P.A. dedi ki...

Evet, başa gelmeyince biz kadınlar tarafından bile anlaşılamayan bu durumu iş verenlere bir şekilde anlatmak ve kabul ettirmek lazım. Ben formu doldurmaya gideyim hemen :)

NlyStyle dedi ki...

Pelin P.A. hemen dolduralım tatlım zaman kaybetmeden..