6 Ekim 2010 Çarşamba

Nude Çiçekli Elbisem ve Ben

Nedendir bilinmez ama ilkbahardan bu yana siteyle çok ilgilenmedim, bir türlü içimden gelmedi. Bu aralarsa eski halime dönmüş, yeni postlar girme sevdalısıyım. Sormayın 2 haftadır nişan düğün koşturuyorum. Bu kolajda kuzenimin nişan töreninden.
Yapma çiçekli tek kol nude elbisem, nasıl ama?? Ben çok seviyorum.. Ayakkabılarımı sağolsun sevgili kardeşim çekmediği için yayınlayamıyorum. Bilahare çekip koyacağım Nine West ganimetlerimden en kurdelalısı en şahanesi en topuklusu:))
Elbisem davetliler tarafından çok beğenilse de makyajımda ondan geri kalmadı. (Ne yazıkki siz göremiyorsunuz.) Nişan töreni makyajımda sponsor olan marka Deborah'a buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Özellikle de, karma ciltler için olan fondötenleri ile beni tanıştırdıkları için sevgiler.

Picnik collage77

3 yorum:

gunesyuksel dedi ki...

evet ne zamandır ortalıkta yoktun.. merak etmeye baslamıstık:) sacın bıraz daha farklı olabilirmiş gibi geldi bana. ama elbıse ve üzerinde durusu sahane. gercekten cok harıka olmus. ten rengınle uyumu fln da süper. tam puan verdık:)

fashion house by zeto dedi ki...

Canım elbise süpermiş çok şık gerçekten:)

NlyStyle dedi ki...

gunesyuksel; evet arada bir mola iyi geliyo tabi bu kadar uzunu olmuyor ama, teşekkürler tatlım,sevgiler.
fashion house by zeto; teşekkürler şekercim.