8 Aralık 2010 Çarşamba

Atasay “Altın Çadır”da seri sonu altın ve pırlanta ürünleri şok fiyatlarla satılacak




Takıda modanın öncüsü Atasay, yine gündeme damgasını vuracak bir ilk’e imza atıyor. Atasay, kuyum sektöründe görülmemiş “Altın Çadır” uygulaması ile ihraç fazlası ve seri sonu ürünlerini 25 TL’den başlayan şok fiyatlarla tüketicileri ile buluşturacak. 10-11-12 Aralık tarihlerinde Atasay’ın Yenibosna’daki fabrikasının bahçesinde düzenlenecek“Altın Çadır Günleri” kapsamında, Atasay’ın ihraç fazlası ve seri sonu altın ve pırlanta ürünleri, şok fiyatlar ile satılacak. Böylece, altın ve mücevher tutkunlarına hayalindeki takıları uygun fiyatla satın alabilmeleri için eşsiz ve kaçırılmayacak bir fırsat sunulacak.

Tasarımları kadar imza attığı ilk’lerle de sektörün öncü markası olan Atasay’ın Altın Çadır Günleri kapsamında sunacağı fırsatlar, sadece şok fiyatlarla sınırlı kalmayacak. Atasay, ayrıca “Çadır Günleri” kampanyasının onuruna, Altın Çadır’dan pırlanta ürün alan herkese, 1-31 Ocak 2011 tarihleri arasında outlet haricindeki Atasay mağazalarında kullanabilecekleri, alışverişlerinin %25’i kadar hediye para armağan edecek. Atasay Kuyumculuk’un lüksün demokratikleştirilmesi yolunda attığı adımlardan biri olan “Atasay Altın Çadır Günleri” ile ilgili bir açıklama yapan Atasay Mağazalar Koordinatörü Aytaç Demir, yeni uygulamanın yine sektöründe bir dönüm noktası olacağını ifade etti. Atasay’ın şok fiyatlarla satacağı altın ve pırlanta ürünlerin kulaktan kulağa yayılarak bini aşkın kişinin çadıra akın etmesini beklediklerini söyleyen Demir, hedeflerinin Atasay şıklığı ve zerafetini herkese taşımak arzusunda olduklarını ifade etti. Demire göre, bu kampanya ile birlikte Türkiye’de takısız kadın kalmayacak.

25 TL’den başlayan fiyatlar, toplam 3 binin üzerinde ürün seçeneği Atasay Kuyumculuk’un lüksün demokratikleştirilmesi yolunda attığı adımlardan biri olan “Atasay Altın Çadır Günleri” kapsamında satılacak ürün yelpazesinde, yüzük, kolye, küpe, broş, bilezik, bileklik, set, mini set olmak üzere çok sayıda ürün seçeneği yer alıyor. Ürünlerin stoklar ile sınırlı olduğu Altın Çadır’da, 25 TL’lik altın kolye ucundan 260 TL’lik pırlanta yüzüğe kadar 3 binden fazla ürün seçeneği yer alıyor. .

Atasay’ın stok temizliği nedeniyle geçmiş sezon ve ihraç fazlası ürünleri tüketicileriyle buluşturacağı “Atasay Altın Çadır”ı, saat 09:00-22:00 saatleri arasında açık olacak. Fiyat açısından uygun hediye arayanlar için de kaçırılmaması gereken bir fırsat yaratan “Atasay Altın Çadır”ı, kuyum sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyor.

Hiç yorum yok: