2 Aralık 2010 Perşembe

Şeyda&Anıl 02.10.2010 Düğün Seremonisi'nden

Değerli Kuzenim Şeyda ve Anıl'ın 2 Ekim'de yapılan düğün töreni fotoğrafları aylar süren çabalarım sonucu henüz elime ulaştı. Daha fazla bekleyemedim Stüdyo fotoğraflarını ve kuaför çekimlerinden kareleri, hiç vakit kaybetmeden sizlerle paylaşmak istedim. Canım kuzenim göz kamaştırıcı bir gelin olmuştu. Gelinliği, Gelin başı ve makyajıyla muhteşemdi.

IMG_07511

Ankara, İstanbul hattında istediği gelinliği bulamayan kuzen, rüyalarındaki gelinliği Bursa'da bulmuştu. Son zamanlarda gittiğim düğünlerde karşılaştığım manzara hep aynıydı, klasikleşen aynı tarz gelinlikler. Şeyda'nın gelinliğini ise düğün gecesi gördüm ve Ankara -Bursa yollarını arşınlamasına hak verdim, gerçekten harika bir tasarımdı ve çok iyi taşımıştı.

Bu arada, bu farklı ve özel gelinliği tasarlayıp çizen Bursalı Tasarımcı Yeliz Sarı’ya buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeliz Hanım, heran kapınızı çalabilirim.
Detaylı bilgi için; http://www.yelizsari.com/



IMG_07531

Sevgili Anıl'da kuzenime yakışır şıklıkta bir damat olmuştu hakkını yememek lazım. Güler Yüzünüz Hiç Solmasın, Nice Güzel Mutlu Günleriniz Olsun. Bir Yastıkta, Hep elele ve Mutlu kalın İnşallah.

IMG_0792


Gelin ayakkabısı: Erol
Gelin Başı: Tara kuaför (Ankara)
Gelinlik-taç: Yeliz Sarı Haute Couture&Design Office (Bursa)
Gelin Çiçeği: Cemrem çiçekçilik

MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN...

(Gelecek post, düğünde neler giyilmiş?olacak)

4 yorum:

sünter dedi ki...

Kuzenin cooook güzel bir gelin olmus:)
Uzun yillar mutlu mesut bir sekilde beraberliklerini yasasinlar insallah:)

Sevgiler

sünter dedi ki...

Unuttum az önce yazmayi ama kuzeninin gelinligi harikaymis.Bencede degmis Bursaya gitmesine.
Sitenin adini not aldim bir kenara, yakinda yegenim evlenicek italyan bir gelinimiz olacak:) Gelinligini Türkiyeden istiyor. Bu tanitim iyi oldu.:)

sedaca dedi ki...

Çok güzel gelin olmuş kuzenin gerçekten.. makyajı ve gelinliğin üzerine kalıp gibi oturması ilk dikkatimi çeken şeyler oldu. çook mutlu olsunlar inşallah :)

NlyStyle dedi ki...

sünter; çok teşekkür ederiz güzel sözleriniz için, sevgiler
sedaca; teşekkürler tatlım. aynen öyleydi,amin tatlım sevgiler.