7 Ocak 2011 Cuma

Benimle Birlikte ALL DERGİSİ ÇEKİMLERİNE GELMEK İSTEYEN VAR MI?



Birkaç blogda daha duyurusu yapılan Only- All Dergisi yarışması moda-yemektarifleri.com da da başlıyor.


Moda onu gerçekten sevenlere ve ona tutkuyla bağlı olanlara aittir. ONLY moda blogu yazarlarının ve modayı blog yazarlarından takip eden akıllı, interaktif kızların yaratıcılıklarına çok güveniyor.
En beğediğiniz kombinle çekilmiş bir fotoğraflınızı 25 Ocak 2011 tarihine kadar nili232@mynet.com mail adresime yollayın. Ve aşağıdaki süreçle birlikte muhteşem hediyeleri birlikte kazanalım.


ONLY yöneticileri ve ALL dergisi ekibi bu fotoğrafları değerlendirerek en trendy 10 blog yazarı ve takipçisini seçecek.
Seçilen 10 blog yazarı ve takipçilerinden her biri ONLY’den 100 TL. değerinde hediye çeki kazanacaklar ve 1 Şubat 2011 tarihine kadar ONLY mağazalarından istedikleri kombinleri oluşturabilecekler.
1 – 14 Şubat 2011 tarihleri arasında blog yazarı ve takipçisi seçtikleri kombinlerle birlikte çektikleri fotoğrafları Facebook ONLY Türkiye sayfasında yarışacak.
Kazanan blogger ve takipçisi 16 Şubat 2011 tarihinde ALL Dergisi ekibi ile birlikte profesyonel bir çekim gerçekleştirecekler.



Önemli Not:

- All Dergisi ile çekim tarihi 16 Şubat 2011 olarak belirlenmiştir. O tarihte çekime katılamayacak olursak haklarımız bir sonraki kazanana devredilecektir. Dolayısıyla kazanma şansınız olduğunu düşünüyorsanız 16 Şubat 2011 tarihini ajandanızda mutlaka boş bırakın.

- Çekim, ONLY koleksiyonundan seçilen ürünlerle gerçekleştirilecektir.

Hiç yorum yok: