5 Ocak 2011 Çarşamba

Pronovias- Ball Gown 2011 Gelinlik Modelleri

Ne zor işmiş gelinlik beğenmek. Bu konuda yakınan gelinlere hak veriyorum artık. Onun üstü kaba duruyo, bunun altı zayıf görünüyo diye diye cuk dediğim bir modelle henüz karşılaşmadım. Sanmayın sürekli dene çıkar yaptığımı, bunlar sadece internet gezintilerim sonucu oluşan karamsarlığım. Tabi bu arada Pronovias Gelinliklerinin son 5 yılını ezberlemiş bulunuyorum.
Daha çok var Yaz'a Temmuz ayına ama o dönemde gelinlik içinde koşturmaca içine girmek istemiyorum. Kafamda netleşsin nasıl bir gelinlik istediğimi oturtayım istiyorum. Yaz gelini, kır düğünü, doğal zarif, renkli ışıltılı (hepsi biarada nasıl olacaksa;), ve tabiki özel olsun istiyorum. Hadi bakalım bana yardımcı olunuz. Gelinlik, çiçek, ayakkabı, aksesuar, düğün için gerekli herbişey için nerelere bakmalıyım. (Ankara önerileriniz tercihimdir.) Neler yapmalıyım anlatınız bakalım.

Bu arada 4. karedeki gelinlik nedense ilk gördüğüm andan beri benim içinmiş gibi geliyor. :))

Ekran Alıntısı5



Picnik collage113


Ekran Alıntısı4


Picnik collage110


Ekran Alıntısı1


Picnik collage10

5 yorum:

zeynep's butterfly dedi ki...

sen ne giyersen giy süper bir gelin olacaksın kuşum :)
sonunda bende de tuvalet giyecem ya o yeter :)))

NlyStyle dedi ki...

zeyneps butterfly; saol tatlım benim inşllah bu sene giydircem sana tuvaletini:))))))

GÜZİN dedi ki...

merhaba bende mayısta evleneceğim ve daha yeni tarih belli oldu bende kendimi gecen hafta arjantindeki pronoviasta buldum:) ben orda bikaç model denedm üzerime yakışan hayalimdeki gelnlk değildi ama benziodu vee ben onu unutamyorm senn baktkların benmklern tarzından farklı fakat ben yinede öneryorum glamour koleksiyonunda alcanar benm üstümde çok hoş durdu ama acele karar vermem gerekio canm sende çok var deme git dene randevu bile zor veiyolar vakko haziran dğünlerine yetişr ancak dior yani bende senn gbi aman daha çok var deyip gtmezdm ama şasn oldu gttm umarm siparişte geckmem bakalım kolay gelsn hazırllarında:)

NlyStyle dedi ki...

güzin; merhabalar, teşekkür ederim tavsiyelerin için uzun uzun yazmış ve güzel bir şekilde anlatmışsın. senin bu önerilerinden sonra hemen pronoviası aradım ve randevumu aldım.kolları sıvadım bakmaya denemeye koyuluyorum.sevgiler.

GÜZİN dedi ki...

çok sevindim yardımcı olduysam ne mutlu:) bende aldım randevularımı yarın ve haftasonu aklımda kalmasn diye heryeri gezip son kararı vereceğim ama eminmki ilk beğendiğimi alacağız :) mutluluklar şimdiden canım