28 Şubat 2011 Pazartesi

2011 Oscar Ödül Töreni Kırmızı Halı Güzelleri

Dün gece 83. sü düzenlenen 2011 Oscar Ödül töreni birbirinden şık konukları ağırladı. Ödüller sahiplerini bulurken, gecede şık ve zarif ünlüler geçidi yaşandı. Heyecan ve merakla beklediğimiz kırmızı halı güzellerini hep birlikte inceleyelim.

63722715

Sandra Bullock kırmızı kuyruklu elbisesiyle muhteşem görünüyor. Her zamanki gibi güzel seçimiyle kırmızı halının hakkını vermiş.

63722634

Natalie Portman, hamile olması sebebiyle tercih ettiği robodan genişleyen mor şifon elbisesi ve kıymetli taşlardan yapılmış küpesi, zarif saç modeliyle bir insana hamilelik bu kadar mı yakışır dedirtiyor. Yüzündeki şirin ve masum ifade bu döneminde dahi kaybolmamış.

maria-menounos-oscars-2011-red-carpet-07

Maria Menounos. siyah ipek kadife tek kollu balık elbisesiyle dişiliğini ön plana çıkarırken zerafeteni ise elden bırakmamış.

63726184

Kim Kardashian, kendilerini pek sevmesemde elbise seçimi oldukça başarılı.

63733148

Jessica Biel, dore tonlarında örgü kuyruklu elbisesiyle çekici, ince askılı dekoltesiyle oldukça alımlı görünüyor. Jessica Biel giydiklerini çok iyi taşıyor.

63725090

Heidi Klum, kırmızı halılarda gözlerim hep onu arar. Zerafeti,zevkli seçimleri ve güzelliğiyle benim hep 1 numarama oturur. Elbise ve ayakkabı zeçimi yine çok iyi. Saç modeli ve makyajı ise yüzünü olduğundan daha büyük ve kötü göstermiş.


Actress Odette Yustman attends the 19th Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party at the Pacific Design Center on February 27, 2011 in West Hollywood, California.

Dave Annable, kırmızı pencereli elbisesi ve şirin yüzüyle çok sevimli görünüyor. Mezuniyet hazırlığına başlayan genç kızlara örnek teşkil edecek bir model. Zarif, trendy ve genç...

63731850

Cameron Diaz, yakası fırfırlı tek kollu gri- siyah elbisesiyle oldukça sade bir hava estirirken.

Gwyneth Paltrow, genelde tercih ettiği renk olan bej rengi üzeri taşlı tek kollu elbisesiyle şık bir görüntü sergilemiş.

**Kırmızı ve tek kol Abiyeler 83. Oscar Ödülleri Kırmızı halısına damgasını vurmuş.

1 yorum:

Meltem dedi ki...

Maria Menounos'un, siyah-kadife elbisesine bayıldımmmm.