8 Mart 2011 Salı

Reiki İle Hamilelik Süreci Daha Rahat Geçiyor...

Anne olmanın kişide oluşturduğu heyecanın dışında anne adaylarının ilgilendiği hatta büyük bir endişe yaşadığı durum bebeğin Dünya’ya geldiği doğum anıdır.
Her gün gelişen doğum tekniklerinin yanı sıra Reiki Master-Uzman Astrolog Su Karakuş annelerin korkulu rüyası olan doğum süreci için dünyada uygulanan Reiki ile kolay doğumu öneriyor.

Birçok anne adayının merak ettiği Reiki ile hamilelik süreci ve doğum hakkında Reiki Master-Uzman Astrolog Su Karakuş bilgiler verdi.

Reiki ruhsal dengeyi koruyor mu?

İnsan hayatı boyunca birçok sıkıntılar yaşanmaktadır. Bu sıkıntılar karşısında Reiki ile kişi kendi hayatını dengede tutabilir, rahatlayabilir ve içsel sıkıntılarını kendi de tedavi edebilir.


Reiki kullanımı en kolay şifa terapilerinden biridir. Herkes bu teknikleri öğrendikten sonra kolayca uygulayabilir. Ruhsal yaşam enerjisini yükselten bu tekniklerin tarihi binlerce yıl öncesine dayanmaktadır. Herkesin rahatça uygulayabileceği bir sistemdir. Meditasyon yaparcasına yoğunlaşmamız gerekmeden, sıradan bir otobüs yolculuğunda bile kolaylıkla kullanacağımız Reiki, hem koruyucu hem de ruhsal gelişim sağlayan bir sistemdir. Psikolojik olarak yaşanan sorunlarda, çeşitli ağrılarda tıbba yardımcı olarak uygulanabilir. Kişinin ağrı ve stresini azaltarak daha pozitif bir düşünce yapısına girmesini sağlar.



Reiki ile hamilelik süreci nasıl geçiyor?


Anne ile bebek Reiki sayesinde doğum öncesinde iletişime geçiyor. Anne adayları karınlarında taşıdıkları bebeklerini Reiki ile sakinleştirirken, dingin bir hamilelik evresi geçiriyor. Mide bulantıları hissedilmiyor. Ayrıca hamilelikten kaynaklanan stres ve yorgunluklarda kişinin rahatlamasını sağlarken özellikle hamilelik esnasında ağrıyan kasların gevşemesinde de büyük şifa kaynağı oluyor. Aynı şekilde Reiki, doğum sonrasında da yaşanan hamilelik depresyonuna karşıda etkili oluyor ve bebek ile annenin birbirlerini tanımalarını kolaylaştırıyor.

Sizden Reiki programı almış annelerden gelen tepkiler nasıl?

Anneler hamilelik evresini neredeyse normal yaşamlarını hiç değiştirmeden sürdürdüklerini ve doğum sürecinde de herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadıklarını bize bildiriyorlar.
Bu nedenlerle, doğum sancılarının azaltılması, doğumun kolay yapılması ve hatta her türlü doğumda hem bebeğin hem annenin sağlıklarının korunması için bu tekniği tüm anne adaylarına tavsiye ediyorum.


Reiki doğum dışında hangi alanlarda fayda sağlıyor?

Bugün dünyada oldukça yaygınlaşan Reiki, kullanım alanlarının sınırsızlığı ile hepimizin şifa sanatı olmayı sürdürüyor. Gençlikte adet sancıları, sınav başarılarının arttırılması, arkadaşlarla ilişkilerin düzenlenmesi, ergenlik döneminin hafif atlatılması gibi konularda vazgeçilmezimiz olan Reiki, ilerleyen yaşlarda ilişkilerin düzenlenmesi, kariyer planlarının doğru yapılması, kişilik savaşının yorgunluklar olmadan kazanılması ve finansal konularda birikim hatta yatırım sağlanması içinde büyük faydalar sağlıyor.

Astrolog Su Karakuş

2 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

aynen tatlım 3. aşamadayım ben umarım master olurum .)

NlyStyle dedi ki...

stil direktörü; bende başlamak istiyorum..