4 Nisan 2011 Pazartesi

Golden Rose Wet & Dry eyeshadow ve Ultra Rich Color Lipstick ile makyaj tazelemeyi unutun !


Bu ve bu yazımda da bahsettiğim üzere Golden Rose makyaj ürünlerinde güvendiğim ve tercih ettiğim Türkiye menşeili markalardan biridir. Ürünlerinin doğallığı, kalıcılığı ve birçok fahiş fiyatlı markalarla aynı olan kalitesi ile makyaj ürünlerinde Golden Rose tercih sebebimdir. Ürün skalası oldukça geniş olan Golden Rose ürünlerine şimdi de Wet&Dry ürünleri eklenmiş durumda.




Golden Rose'un denemem için göndermiş oldukları Silky Touch Eyeshadow ürünleri için ise teşekkür ediyorum. İpeksi ve yumuşak dokusuyla kolay sürülebilen, gün boyu kalıcı etkisi ve çok renk alternatifli yeni göz farları ilk kullanımımda benden geçer notu aldılar. Silky Touch göz farları gözümde ne bir akma ne bir toplanma yaptılar. Yaklaşık 10 saat gözümde ilk sürdüğüm an gibi parlak ve pürüzsüz kaldı. Herkese tavsiye ediyorum.


Dünya kadınlarının tercihi yerli kozmetik devi Golden Rose’un yeni far serisi Wet & Dry eyeshadow ile uzun süre kalıcı göz makyajı artık hayal olmaktan çıkıyor. Golden Rose Wet & Dry hem kuru hem de ıslatılarak kullanılabiliyor.






Göz makyajınızın dramatik etkisini Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick’in pembe tonlarıyla destekleyebilir, gün boyu kalıcı ve büyüleyici makyaja sadece 2 dakikada ulaşabilirsiniz. 2011 ilkbahar- yazının trend renklerini içeren Golden Rose’un yeni far serisi Wet&Dry eyeshadow ile derinlikli bakışlara sahip olmak hiç de zor değil. Bakışlarda fark yaratacak renklerin kombinlendiği seride birbiriyle uyumlu dört farklı ton bulunuyor. 2011 ilkbahar yaz göz makyajında marine (lacivert, mavi ağırlıklı) renkler ön plana çıkıyor. Golden Rose Wet & Dry eyeshadow ‘u günlük kullanım için kuru, gece kullanımı için ise ıslak olarak deneyebilirsiniz. Golden Rose Wet & Dry eyeshadow ile yaptığınız göz makyajınızın dramatik etkisini Golden Rose’un yeni ruj serisi Ultra Rich Color Lipstick’in pembe tonlarıyla destekleyebilir, gün boyu kalıcı ve büyüleyici makyaja sadece 2 dakikada ulaşabilirsiniz.



Yoğun renk veren, dudakları okşayarak kolayca yayılan kremsi yapısıyla özel içerikli Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick, içeriğindeki E vitamini ve Shea Butter sayesinde dudaklarınızı besliyor, nemlendiriyor, uzun süre gerçek bir güzellik ve bakım sağlıyor. Golden Rose Wet & Dry eyeshadow ve Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick ile adeta bir yelkenlide denizin derinliğini gözlerinizde, güneşin canlılığını dudaklarınızda taşıyacaksınız.



Golden Rose Wet & Dry eyeshadow fiyatı: 24,50 TL.

Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick fiyatı 8,50 TL



Hiç yorum yok: