22 Ağustos 2011 Pazartesi

Düğün Detaylarım....









IMG_1080


Evlendim ve yarın 1 ayımız doluyor. Geçen hafta yayınlayabildiğim düğün fotoğraflarımız sonrası maillerime gelen sorular ve düğün detaylarım hakkında geri döneceğimi söylemiştim. Öncelikle gelinliğim hakkındaki soruları yanıtlıyorum , Gelinlikçilerde, moda evlerinde gördüğüm mide bulandırıcılıktaki abartı rüküşlükler sonucu sade ve özel birşey olsun istedim, kır düğünü olması sebebiyle görür görmez "evet bu" dediğim kuyruğu oldukça uzun arkası fiyonklarla toplanmış bu gelinliği Vakko Wedding'ten seçtim. Düğün hazırlıkları yapanlara benden bir tavsiye Vakko Wedding'ten randevu almadan gelinlik bakmaya başlamayın. Nedenmi?? o günlerin koşturmacası heyecanı, telaşı yanında kendinizi çok özel hisettiğiniz bir yere teslim ediyorsunuz. Güler yüzlü, ilgili ve özenli personeli, ithal gelinlikleri çok özel aksesuarları ve şık sunumlarıyla randevular külfet olmak yerine keyfe dönüşüyor benden söylemesi.



IMG_2





Gelin başında ise, uzun süren araştırmalarım sonucu referanslarının oldukça başarılı olması ve gitmiş olduğum provada bana vermiş oldukları güvenle tercihim Tara Kuaför Yaşamkent şubesi oldu. Pişman oldum mu? Hayır. İstediğimden de güzel bir gelin başı yapıldı. Makyajımı ise bir kaç deneme sonucu Makyöz Nurşen Atışlı'ya emanet ettim. Ve yanılmadığımı gördüm...




IMG_5








Ayakkabılarım için Erol Ayakkabı'ya başvurdum. Kır düğünü çimlerin üzerinde zor olacaktı rahat olmalıydı, Arkadaşlarım rahatlığına garanti verdikleri için okeyledim. Ve siparişini verdim. Rahatlığına diyeceğim birşey yoktu. Fakat fiyonk rezaletti. Kalitesiz sıradan bir görüntü ve oldukça yüksek bir fiyat...Enayi yerine kondum demekti. Hele ki müşteri ilişkileri sıfırın altı sıfırdı. Yapılacak birşey yoktu. Zaten yorgun ve bitkindim. Kendim için en güzelini yine ben yapardım ve istediğim gibi bir kurdelayı hemen kondurdum gelin ayakkabılarıma çok da mutlu oldum...






_RC_1



_RC_3_HDR copy



Bu güzel fotoğraflar için, beni sabah saatlerinden düğün bitimine kadar yalnız bırakmayan bütün huysuzluklarımı çeken sevgili Eren 'e, Düğün hikayemizde saatlerce kahrımızı çeken Burçin Dedeoğlu, Gence Erdağı ve Eren'e Masal Medya Hizmetlerine sonsuz teşekkürler, sizlerle çalıştığımız için çok şanslıydık...İnanın çok büyük keyif aldık...İlerleyen günlerde Yeni evimizin hikayesinde buluşmak dileğiyle:)))


Veee müzikleriyle, düğünün son dakikalarına kadar kalarak gösterdiği ilgiyle ve profesyonelliğiyle Sevgili Metin Munzur orkestrasına teşekkürlerimi sunuyorum. Ankara'da evleneceklere duyurulur. Metin Munzur'la irtibata geçmeden evlenmeyin.( iletişim bilgilerini mailimden temin edebilirsiniz.)




Gelinliğim: Vakko Wedding

Ayakkabı: Erol Kundura (NlyStyle modifiyeli)

Saç aksesuarları: Vakko Wedding

Gelin Çiçeğim: Mone Gül ( En sevdiğim rengi Kalinka'dan soket olarak yapıldı)

Düğün Mekanı: Atılım Garden

Düğün Hikayesi: Masal Medya Hizmetleri









15 yorum:

ayci dedi ki...

1 ay olmuş mu :)
o halde geç kalmış olsamda, yinede mutluluklar dilerim ve ayakkabılarını cok begendigimi belirtmek isterim ;)

Evy dedi ki...

bende gec olsada mutluluklar dilerim!
gelinligim, sacin makyajin superdi! Masallah
http://maffionista.blogspot.com/

beijaa vintage dedi ki...

harika fotoğraflar,harika bir gelin... ömür boyu mutluluklar dilerim:)

bitter dedi ki...

gelinlik, sac, makyaj, hepsi harika cok yakışmış, tekrar tebrikler mutluluklar :)

zeynep's butterfly dedi ki...

canım melekler gibisin; allah nazarlardan korusun...

çiğdem yüksel dedi ki...

ayy canım bnm ne güzel bir geli olmussun melek gibi...ayakkabılarına bayıldım bnde..senin elinin değdiği belli ;) bir ömür boyu mutluluklar dilerim :)

Did Dans La Mode dedi ki...

Canımmm harika görünüyorsun tebrik ediyor ve mutluluklar diliyorum her detayınla kusursuz bir gelin olmuşsunnn :)

NlyStyle dedi ki...

aycicim oldu valla zaman akıp gidiyo teşekkür ederim sanada yaparız aynından:))
evy;teşekkür ederim...
beijaa vintage;thanksss utandım şimdi:)))
bitter; teşekkürler tekrardan sevgilerimle
zeynep's butterfly; saol kuzum amin...
cigdem yüksel; saol canım benim darısı başına diyelim deilmi:)))
did dans la mode; canım çok teşekkür ederim sevgiler...

Gizzy dedi ki...

gelin çiçeği ile olan poza bayıldımmmm!!!nası güzel:)tekrardan tebrik ederim cnm benim mutluluklar!!!

minikkus dedi ki...

üstünden de aylar geçmiş bu postun ama yeni farkettigim icin yazmadan geçemedim. makyajın şahane olmuş, çok güzel bi gelin olmuşsun tatlım ^,^ güzel gözlerin iyice bi çıkmış ortaya.
ben tara kuaförden hiç memnun kalmadıgım için bu gelinbaşını onların yapmış olmasına şaşırdım.
ha bide en önemli detayı unutuyodum az kalsın. iyiki de o fiyonku kendin yapmışsın, inanılmaz sevimli olmuş papilerin ^.^

NlyStyle dedi ki...

gizzy: canım çok teşekkür ederim:))
minikkus: tatlım teşekkür ederim. neden çok iyi bi kuaför özellikle saç kesimi muhteşem.. saol canım bencede iyiki kendim yaptım en sevdiğim detaylardan biri...

Gizil Kız dedi ki...

Çoook güzel bir gelin olmuşsun cidden, bir ömür mutlu huzurlu ballı şekerli bir evliliğiniz olsun:) Tebrik ederim, bu arada gelinliğin,saçların,makyajın hepsi bir bütün olmuş ve çok güzel taşımışsın:)

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

vavvvvvvv ben düğünü kaçırmışım kuzum hemen şimdi dönüyorum eski postlarına..detaylar süper,gerçekten prensesler gibi olmuşsun...bu kadar zarafet,bu nasıl bir asalet.......MAŞŞALLAH diyip mutluluklar dileyerek hemen incelemeye devam ediyorum.
aaa bu arada lütfen bundan sonraki postun ev dekorun olsun:)lütfenn lütfeenn lütfeeeeennnn:)

NlyStyle dedi ki...

kurukuleta; çok teşekkür ederim bu güzel dileklerin için canım amin. sevgilerimle...

NlyStyle dedi ki...

Bakteriiiii; canım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum güzel yorumların için:)) senin için ev dekorasyon postuda yapacağım ilerleyen günlerde sırf senin için:)))