13 Eylül 2011 Salı

Nike’tan, koşmayı sevenlere davet 'We Run Istanbul"


Nike, koşmayı ve sınırlarını zorlamayı sevenleri Eylül ve Ekim ayları içinde düzenleyeceği We Run İstanbul koşularına davet ediyor. Sürpriz isimlerin ve sporcuların da katılacağı 3 koşu; 2 km’lik Burc Beach, 3 km’lik Parkorman ve 4 km’lik Fenerbahçe Sahil parkurlarından oluşuyor. 16 Ekim’de 33.sü düzenlenecek Avrasya Maratonu’nun 8 km’lik parkuru için hazırlık niteliğindeki koşular, yaz rehavetini üstünden atarak kondisyonunu yeniden kazanmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunuyor.

We Run İstanbul, 17 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’de, Burc Beach’te yapılacak ilk koşuyla başlıyor. 2 km’lik koşunun ardından DJ Geveze ve funk müzik grubu Funkenstein’ın katılımıyla düzenlenecek partide ise koşucuları sınırsız eğlence ve sürprizler bekliyor. “Sonuna kadar koş nefesin yeterse!” sloganıyla, herkesi, ne kadar iyi koştuğunu göstermeye çağıran Nike, “En iyi ben koşarım.” diyen iddialı koşucuların yanı sıra, eğlenceli bir gün geçirmek isteyenleri de Burc Beach’e davet ediyor.

Burc Beach’teki ilk koşuya katılmak isteyenler; Bakırköy-Towncenter AVM önü, Kadıköy Evlendirme Dairesi, Taksim AKM ve Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampus’tan 14:30’da hareket eden ücretsiz servislerden faydalanabiliyor.


Yer Tarih Saat Mesafe
Burc Beach 17 Eylül Cumartesi 17:00 2 km
Parkorman 1 Ekim Cumartesi 17:00 3 km
Fenerbahçe Sahil 8 Ekim Cumartesi 15:00 4 km






Ayrıntılı bilgi: facebook.com/nikerunningturkiye

Hiç yorum yok: