24 Kasım 2011 Perşembe

CİLDİNİZİ KORUMA ALTINA ALIN!

Yorgunluk, yoğun çalışma temposu, stres, hava kirliliği ve çevresel faktörler cildimizin yapısını en az genetik faktörler kadar olumsuz etkileyebiliyor. Bütün bunlar cildimizin erken yaşlanmasına, nemsizlik ve kuruluk gibi cilt problemleriyle erken yaşlarda yüzleşmemize neden oluyor. Böyle durumlarda, cildimize dışarıdan kullandığımız ürünler kadar, dengeli beslenme ve içeriden yapılan takviyeler de büyük önem arz ediyor. Vücuttaki nem oranını %30 oranında artırdığı klinik testlerle kanıtlanan Imedeen Derma One™ cilt bakım tabletleri 25 yaş ve üzeri kadınların kullanımına uygun olarak geliştirildi. Siz de Imedeen Derma One™ ile cildinizi olumsuz çevresel faktörlere karşı koruma altına alın.




Imedeen Derma One™, içerdiği Marine Complex™ ile; cildi içeriden besleyerek, yaşlanma etkilerine karşı cildin yenilenmesine ve canlanmasına katkıda bulunur.

Bilimsel araştırmalar sonucunda, Marine Complex™’in cilt esnekliğini artırdığı, cildin yoğunluğunu artırarak canlandırdığı ve cilt nemini %30 oranında yükselterek dengelediği de kanıtlanmıştır.



Imedeen Derma One™; 3 aylık düzenli kullanım ile hem yüz hem de vücutta oluşan cilt yaşlanmalarının her aşamasında, kullanıcılarına en uygun çözümü sunmaya yardımcı oluyor. Derma One™ tabletlerin, sabah / akşam veya herhangi bir saatte günde 2 tablet alınması öneriliyor.


Imedeen Derma One tabletlerden bende denemeye başladım. Yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.

Imedeen Derma One Satış Fiyatı 110 TL.


Hiç yorum yok: