1 Kasım 2011 Salı

Golden Rose Wonder Lash Maskara ve Matte Oje

Doğum günümde Golden Rose ailesi tarafından gelen hediyelerimden ve bunlardan ne kadar mutlu olduğumdan bahsetmiştim. Sizleri bu ürünlerin bir kısmı olan Lash Maskara ve Matte oje hakkında bilgilendirmek istiyorum.




"Golden Rose Lash Maskara; bir maskaradan beklenen tüm özellikleri bir arada sunan eşsiz bir maskara. Mükemmel formülü, özel tasarım fiber fırçası ile kirpiklerinize 12 kata kadar hacim kazandırır, kolay uygulanır, tüm kirpiklere ulaşarak dipten uca dolgunlaştırır, daha hacimli, daha uzun ve kıvrık bir görünüm kazandırır. Provitamin B5 ile zenginleştirilmiş formülü ile kirpiklerinizi besler ve güçlenmesine yardımcı olur. Yoğun siyah rengi derin ve etkileyici bakışlara sahip olmanızı sağlar." Ürünün bu özelliklerini okudum ve evet ilkkez açıklamasına bu kadar uyan bir maskara kullanmamıştım. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve etrafımdan çok güzel övgüler alıyorum. Tavsiyem bu ürünü kullanırken kirpiklerinize (muntazam bir şekilde )iç ve dıştan maskarayı sürünüz.



Golden Rose Matte oje, son yılların trendy mat ojelerin canlı renklerde buz matlığında görüntüsüyle farklı olmayı seven bayanlar için. Daha önce kullanmış olduğum matte ojelerin dışında Golden Rose kalitesiyle uzun süreli kalıcılık arayanlara tavsiye edilir...





Picnik collage



Hiç yorum yok: