16 Ocak 2012 Pazartesi

2012 SONBAHAR/KIŞ BURBERRY PRORSUM ERKEK KOLEKSİYONU DEFİLESİ 14 OCAK CUMARTESİ MİLANO FASHION WEEK’TE GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Twitter ve facebook sayfalarımı izleyenler bilirler Burberry Prorsum Erkek koleksiyonunu 14 Ocak 2012 Cumartesi günü saat: 18:00'de canlı canlı izleme şansını yakaladık. 


MİLANO’DAN CANLI YAYIN
Burberry, 2012 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu’nu 14 Ocak Cumartesi günü Milano Fashion Week kapsamında düzenlediği defile ile sergiledi.
Burberry’nin muhteşem bir atmosferde gerçekleşen defilesini Türkiye’den ise Murat Boz ve kız arkadaşı Eliz Sakuçoğlu ile Burcu Esmersoy en ön sıradan izleyen ünlülerdi.





BURBERRY.COM
Burberry takipçilerinin anında canlı olarak Burberry’nin resmi sitesi burberry.com’dan izleyebildikleri defilenin yanı sıra, defilenin görselleri ve müzikleri de site araclığıyla paylaşıldı.

CANLI YAYIN
Defile Burberry’nin Facebook sayfasından ve Burberry’nin iş birliği yaptığı sitelerden de yayınlanırken; Türkiye’de ise  www.modaturkiye.com, www.menshealth.com.tr ve www.esquire.com.tr adreslerinden takip edildi. Ipad ve Iphonelardan da kolayca izlenebilen defileye 10 milyonun üzerindeki Burberry fanı kendi Facebook sayfalarında da defileyi paylaşabildi.





TWITTER
Twitter ile iş birliği kuran Burberry dünyada bir ilke imza atarak erkek defilesi için TweetWalk oluşturdu ve koleksiyon ve defile görüntülerini anında twitpic aracılığıyla Twitter takipçileri ile paylaştı. Modellerin podyuma adım atar atmaz paylaşılan her resim ile Burberry Twitter takipçileri koleksiyonu herkesten önce görme imkanına ulaştı. Tüm koleksiyon Twitter Media Galeri fonksiyonu ile takipçilere sunuldu.
#Burberry Türkiye’de de bir ilke imza attı: İlk defa bir moda markası saatler boyunca sosyal medyada en çok konuşulan konu olmayı başardı ve Twitter’da Türkiye için Trending Topic olarak tarihe geçti.
Ayrıca Google+, Instagram ve Youtube aracılığı ile de paylaşılan defile görsel ve görüntülerinin yanı sıra; The Waterboys, The Jam ve Jeff Beck’in performanslarından oluşan defile soundtracki ise Itunes da yayınlandı.

RUNWAY TO REALITY 
Burberry,Runway to Reality konsepti ile defile sırasında beğendiğiniz ürünleri canlı ve anında www.burberry.com adresinden 8 hafta boyunca online satın alma imkanı sunuyor.





Hiç yorum yok: