30 Ocak 2012 Pazartesi

Swarovski 2012 Sevgililer Günü’nü Sevginin Simgesi “Kalp” ile Kutluyor


Aşkın ve Sevgililer Günü’nün değişmeyen simgesi kalp, bu özel kutlamayı unutulmaz bir ana dönüştürmek için Swarovski’nin ellerinde süslendi, yorumlandı ve yeniden hayat buldu.


Swarovski, 2012 Sevgililer Günü koleksiyonunda klasik kalp simgesini çağdaş renklerle yorumladı ve sevdikleriniz için ışıldayan hediyelere dönüştü  

Tutkuyu simgeleyen, kırmızı renkte kalpler Sevgililer Günü için Roxane serisinde yüzük kolye ve küpe modelerinde kullanıldı. 





Kalp simgesinin güzelliği Romantic serisinde yer alan aksesuarlarda ton geçişli kristallerle bezenmiş fuşya ya da Hint pembesi renginde deriyle yansıtıldı: çanta süsü, para kesesi , anahtarlık ya da iPhone kılıfı sevgililere özel bu günü kutlamak için mükemmel birer hediye.  



Charm’”lar  hem kendiniz hem de sevdiğiniz için bileklik ve kolyelerinizi süsleyebileceğiniz harika bir hediye alternatifi olabilir .

                                                                                           
Sevgi dolu anların  yaşanması için gerekli ortamı sağlayan Swarovski’nin heykelcikleri  Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizi sizin için kucaklıyor.  Tamamen kesme berrak kristalden yaratılmış olan sevimli Only for You Kris Bear pembe  fiyongu ve kollarında tuttuğu pembe kalple mükemmel bir uyum yakalıyor. 


Büyüleyici ve baş döndürücü Swarovski kristali duygularla dolup taşarak, değerli ve anlamlı şiirsel hediyelere dönüşüyor.

Hiç yorum yok: