26 Ocak 2012 Perşembe

SWATCH 2012 SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL KOLEKSİYONU ŞİMDİ AŞK ZAMANI…


Swatch severlerin her yıl sabırsızlıkla beklediği sevgililer günü koleksiyonu: ‘Love Collection’ şimdi Swatch mağazalarında sizleri bekliyor. İsviçre’nin ünlü saat ve mücevher tasarımcısı Swatch, markayı severek kullanan takipçilerinin kalbini yine on ikiden vurmaya hazırlanıyor. Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak 2 renk seçeneği: KIRMIZI ve PEMBE ile sezondaki yerini alıyor. Swatch’un Sevgililer Günü özel koleksiyonunda yer alan, aşk ve sevginin rengi kırmızı ile pembe, herkesi aşka getiriyor…







Swatch’un sevgililer günü özel koleksiyonu ‘Love Collection’ gent modeli ile hayat buluyor: Yakut kırmızısı rengindeki “Catch My Heart” (GZ264) modelinin kadranındaki kırmızı gülün üzerindeki beyaz kız figürü yeni heyecanların, tekliflerin ya da geleceğin habercisi olabilir mi? “Catch My Heart”ı kolunuza takın, bekleyin ve görün! Aşka bir şans vermek isteyenler için saatin kırmızı silikon kayışında yer alan ve el yazısıyla yazılmış imajı yaratan “Only You” yazısı tam da kalp atışlarınızın belirtisi olan nabzınızın üzerinde yerini alıyor.

Zaman tam da romantizm zamanı diyenler için bir diğer gent modeli “Lovely Mine” (GZ265) içinizi ısıtacak pembe rengiyle bu özel koleksiyondaki yerini alıyor. Kadranında beliren tavşan figürünün kalp şeklini almış kulakları adeta duygularınızın tercümanı gibi. Aşk tanrısı Cupidon bile oklarıyla size bu saat kadar aşk ilhamı veremezdi. Pembe silikon kayışta yazan “I love You” ise ilan-ı aşkınızı teyit eder şekilde dikkatleri üzerine çekiyor.

Swatch’un yeni bir aşk hikâyesi vaat eden bu gent modelleri arasında, dünya çapında sadece 777 adet üretilmiş “Swatch Love Collection Special Set” (GZS50) özel ikili kutulardan Türkiye’ye ise sadece … adet geliyor, bu özel fırsatı kaçırmamak için bir an evvel swatch mağazalarına uğramanızı tavsiye ederiz.







Sevgilinize olan sevginizi göstermeye hiçbir şeyin yetmeyeceğini bilen Swatch, Sevgililer Günü Özel koleksiyonunu paslanmaz çelikten yapılan bir bijuteri seti ile tamamlıyor. ” The Glamorous Love” bijuteri seti içinde yer alan kolyenin zincirinde dans eden minik bir kalp uç yer alırken, pırıltılı minik kırmızı kalplerle kaplı yüzük ve yine kalp şeklindeki küpe adeta aşkın ateşini yansıtıyor.

 






Hiç yorum yok: