14 Mart 2012 Çarşamba

Tercihim Dore Çorapları ve Peep Toe Çorabı

Biz bayanlar için çoraplar öncelikli aksesuarlarımızdır. Tabi eskiden bu kadar çorap markası ve çorap çeşitliliği bulunmamakta idi. Son yıllarda artan çorap model ve renk çeşitliliği ile biz bayanların başımız dönmüş durumda.Çorap seçerken genelde modelin yanı sıra kalite, ömrünün uzunluğu ve fiyatının o ürüne değip değmeyeceğine bakarım, bana göre bunları birarada barındıran markada oldukça azdır. Son aylarda tanıştığım DORE ÇORAP ise bu ibarelere tam anlamıyla uyan ve marka profiliyle müşteri ilişkileri oldukça başarılı olan bir firma. 


Bu yazımda da bahsettiğim gibi DORE ÇORAP ve ürünlerini size tanıtmaya devam edeceğim. Kaliteli dokusu ve uygun fiyat aralıkları ile ürünlerini hep beraber göreceğiz. 


Son yılların trendy peep toe (burnu açık) ayakkabılarla kış aylarında çok daha trendy görünmek isterseniz. DORE ÇORAP PRATİK DİZ ALTI ÇORAP tercihiniz olabilir. Ben çok sevdim ve bundan sonra kullanmamam kaçınılmaz olacak. Dilerseniz  burnu kapalı kullanabilir, dilerseniz de burnunu pratik bir şekilde açıp burnu açık kullanabilirsiz. 





Picnik collage


DORE PRATİK DİZ ALTI ÇORAP 
fiyatı: 4,99

DORE ÇORAP ONLİNE ALIŞVERİŞ İÇİN BURAYA TIKTIKTIK....
BÜTÜN ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZDİR...


IMG_1

IMG_2218


IMG_3




KOMBİN DETAYLARI:

FIRFIRLI KELEBEK DESENLİ GÖMLEK: Miss Selfridge
CAMEL CAROT PANTOLON: ZARA
LEOPAR PEEP TOE AYAKKABI: CHARLES&KEITH
FİYONKLU DERİ KEMER: POLO GARAGE







3 yorum:

songül dedi ki...

bu peeptoe çorap fikrine acayip bittim ama kombine de bayıldım özellikle gömlek nasıl güzel bişeydir o öle sanada nasıl yakıştığını söylemeye gerek yok sanırım

Duygu Senyurek dedi ki...

süpermiş cnm ilk kez gördüm bu kalınlıkta olanını

NlyStyle dedi ki...

songül: süper fikir süper çorap.
Duygu Senyurek: kesinlikle bi harika kalınlık ve görsel olarak muhteşem...