10 Nisan 2012 Salı

H&M CONSCIOUS KOLEKSİYONU


H&M, Conscious (Doğa Dostu) Koleksiyonu ile herkese daha sürdürülebilir bir bahar modası sunuyor.


Sürdürülebilirlik H&M’de uzun dönemli bir trend. H&M’in merakla beklenen doğa dostu koleksiyonu Conscious Koleksiyon, 12 Nisan’dan itibaren dünya ile aynı anda H&M Türkiye mağazaları’nda satışa sunuluyor.

H&M bu sezon sürdürülebilirlikteki odağının bir parçası olarak, kadın, erkek ve çoçuklar için devam eden çeşitlilikte; organik pamuk, Tencel ve geri dönüşümlü polyester gibi çevresel olarak adapte olmuş doğa dostu materyallerden oluşan Conscious (Doğa Dostu) Koleksiyonu’nu tanıtmaya devam ediyor.

Doğa dostu Conscious Koleksiyon; H&M İstinye Park, Forum Istanbul, Sapphire, Torium, Akbatı, Forum Marmara ve Ankara CEPA, Gordion AVM mağazalarında satışa sunuluyor.




Conscious Koleksiyonunda bayan ürünleri; %100 organik pamuktan tunikler, büzgülü üstler, plaj elbiseleri pastel renklerle ve kareli desenlerle kullanılırken, kuşaklı haki şortlar %100 Tencel®’den ve bedene oturan ceket geri dönüştürülmüş polyesterden yapılmıştır.

Conscious Koleksiyonu erkek ürünleri ise şık bahar gardırobu yaratmaya aday. Soluk pembe, gri, mavi ve beyaz sıfır yaka tişörtler, çizgili yelek ve dar kesim şortların yanı sıra aksesuarlarda kemerler, güneş gözlükleri ve pamuklu espadriller dikkat çekiyor. Daha sürdürülebilir pamuk ve polyesterden hazırlanan önden pilili pantolonlar da koleksiyonda yer alıyor.

Conscious Koleksiyonunda çocuklar da tabii ki unutulmadı. Çiçekli büzgülü elbiseler ve desenli üstler gibi yaz parçalarının yanı sıra çizgili tişörtler ve haki chino'lar gibi kendi şık parçaları da minik bayan ve baylara özel tasarlandı.

BİR İLK! H&M EXCLUSIVE Conscious (Doğa Dostu), kırmızı halıdan esinlenen özel ve büyüleyici bir koleksiyon…

H&M, yeni sezonda doğa dostu koleksiyona bir ayrıcalık katmak adına kırmızı halıdan esinlenen çok şık bir koleksiyon daha hazırladı. H&M, Conscious (Doğa Dostu) girişiminin bir parçası olarak, tamamı organik pamuk, kenevir ve geri dönüştürülmüş polyester gibi daha sürdürülebilir malzemelerden yapılmış, kırmızı halı görünümünde özel bir koleksiyon oluşturdu. Exclusive Conscious Koleksiyonu, bugünün kırmızı halı modasının çeşitliliğini yansıtan farklı stillerde giysilerle, çevreye daha duyarlı bir modayla nelerin mümkün olduğunu gösteriyor. 12 Nisan’dan itibaren dünya çapında yaklaşık 100 H&M mağazasında ve Türkiye’de de sadece İstinye Park H&M mağazası’nda satışa sunulacak. Bu çok özel koleksiyon geçtiğimiz aylarda kırmızı halıda yer almaya başladı.






Amanda Seyfried mavi smokin ceketi ve şortu ile Londra premiere’ine katılırken, Oscar adayı Viola Davis pembe kolsuz üst ve eteği ile boy gösterdi. Kristin Davis elma yeşili desenli elbise ile Vanity Fair eventine katılırken, Michelle Williams kendisi için özel olarak dikilen organik kumaşlarla tasarlanan gece elbisesi ile Londra’ da düzenlenen BAFTA’ya katıldı. Michelle’in stilinden ilham alınarak tasarlanan kıyafetler de Exclusive olarak tasarlanan Conscious (Doğa Dostu) koleksiyonun satışa sunulacağı seçili mağazalarda yer alacak.





2 yorum:

Duygu Senyurek dedi ki...

dün sapphire avm de bir kaç parçası gelmişti baktım çok beğenmedim o yeşil elbise falan artık yarın gelirse kaçırmam ama=)

NlyStyle dedi ki...

Duygu Senyurek: harika parçalar...