20 Nisan 2012 Cuma

Partilerken alışveriş yapmaya hazır mısınız?


Richie Rich partileriyle gece hayatına yeni bir soluk getiren ve hazırladıkları ilgi çekici konseptlerle eğlence severlere her hafta yeni sürprizler sunan Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy şimdi de Richie Rich için özel olarak tasarladıkları Lidyana.com’da sunulan takı ve aksesuarlarla moda sektörüne renk katmaya hazırlanıyorlar.






Virgin Radio sponsorluğunda her Salı W Lounge’da gerçekleşen Richie Rich partileri, moda ve eğlenceyi bir araya getirerek parti müdavimlerini ilk kez Richie Rich Jewellery koleksiyonuyla tanıştırıyor.



Takı ve aksesuarın internet dünyasındaki temsilcisi Lidyana.com’da partiyle eşzamanlı olarak tanıştırılan bileklik ve kolyelerden oluşan “Richie Rich Takı Koleksiyonu” Richie ruhunu yansıtmak için Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy tarafından özel olarak tasarlandı. Baştan çıkarıcı renkleri, tasarımları ve sloganlarıyla yaz sezonunun yükselen trendi olacak takılar ile parti müdavimleri eğlence ruhunu ve Richie Rich enerjisini 7/24 üzerlerinde taşıyacaklar.

Salı geceleri gerçekleşen partilerde alışveriş imkânı da bulacak olan eğlence severler Virgin Radio Djlerinin neşeli müzikleriyle eğlenirken, hem parti hem de alışveriş yapacaklar. “Richie Rich” konseptli takılara ulaşmak isteyen moda tutkunları, koleksiyona www.lidyana.com adresinden her zaman ulaşabilirler.




2 yorum:

GoNcha GoNcha dedi ki...

`I follow you` yazili kolye cok sirinmis:)

NlyStyle dedi ki...

Goncha Goncha: bende onları çok beğeniyorum..