16 Nisan 2012 Pazartesi

YKM’LERDE RENGÂRENK BİR İLKBAHAR-YAZ!


Türkiye’de çok katlı mağazacılığın öncü ismi YKM, yeni sezonda Volt, Loox ve Agenda by Zeynep Tosun gibi kendi markalarının yanı sıra, yerli-yabancı birçok seçkin markanın koleksiyonlarını da bünyesinde barındırıyor. YKM, bu ilkbahar-yaz sezonunda aradığınız herşeyi aynı çatı altında bulabileceğiniz ve kendi stilinizi yaratabileceğiniz ilk adresiniz olacak!









YKM kadını, 2012 İlkbahar-Yaz sezonunda, desenli, uçuşan elbiseler, tulumlar, renkli, kısa kollu gömlekler, şifon bluzlar, yüksek belli ve pileli eteklerle farkını ortaya koyuyor. Koleksiyonlarda, İlkbahar-Yaz’ın habercisi olan canlı renklerin yanı sıra her zaman, her yerde tüm asaletiyle dikkatleri üzerine toplayan siyah-beyaz bütünlüğünün mükemmel uyumu ön plana çıkıyor. YKM erkeğinde keten pantolonlarla kombinlenen birbirinden şık ve renkli trikolar göze çarpıyor. Beyazlar başı çekerken mavi, yeşil, lacivert tonlarının hakimiyeti ise sezona damgasını vuruyor. Sezonun erkekler için olmazsa olmazları blazer ceketler, ipek-keten karışımlı takımlar, desenli ve keten gömlekler!













Bu sezon YKM ayakkabı reyonlarında, kadın ayakkabılarında, yüksek topuklar, platformlar, sandaletler göze çarparken, erkek ayakkabılarında ise, hafif, hava alabilen ürünlere sıkça rastlayacağız. Çantalardaysa küçük modeller ve clutchlar tercih edilecek. Çantalara bu İlkbahar&Yaz’da belirgin bir şekilde hasır ve deriler eşlik edecek.






YKM 2012 İlkbahar-Yaz’12 koleksiyonu, tüm YKM Mağazaları’nda sizleri bekliyor!




Hiç yorum yok: