15 Mayıs 2012 Salı

ANKARA SHOPPING FEST 2012


ANKARA SHOPPİNG FEST İLE ALIŞVERİŞİN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
-BAŞKENT 24 GÜN ALIŞVERİŞ VE EĞLENCEYE DOYACAK…
-8 HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK FESTİVALDE, MAĞAZALAR ÖZEL KAMPANYALAR DÜZENLEYECEKLER. AVM’LER VE CADDE MAĞAZALARI GECE 23.00’LERE KADAR AÇIK KALACAK…



             

Ankara’yı “marka kent” haline getirmeyi hedefleyen Ankara Shopping Fest, “Alışverişin yeni cenneti” sloganıyla 8 Haziran-1 Temmuz 2012 tarihleri arasında düzenlenecek.






ANKARA SHOPPING FEST’İN YÜZÜ TÜM ZAMANLARIN EN İYİ YÜZÜ OLARAK TANIMLANAN DOUTZEN KROES OLDU…

KROES, TANITIM GALASINA VE BASIN TOPLANTISINA KATILMAK İÇİN 17 MAYIS’TA ANKARA’YA GELECEK. 



           .
            8 Haziran’da start alacak festivalde 24 gün boyunca perakendeciler yüksek indirim oranlarıyla kampanyalar düzenleyecek. Ankara’yı festival boyunca bir alışveriş ve eğlence merkezine dönüştürmeyi hedefleyen festivalde, hafta sonlarında AVM’ler ve cadde mağazaları gece geç saatlere kadar açık kalacak, Ankara karnaval alanına dönecek.
           
             -ANTARES’TE İLK GONG-
Festivale 500 bin Lira katkı sağlayarak açılış gongu etkinliğine adını yazdıran Antares Alışveriş Merkezi aynı zamanda festivalin ilk açılış gongunu vuracak. Konser, kortej, gösteri grupları etkinliklerine sahne olacak açılış gongu etkinliği 8 Haziran Cuma günü Antares’te gerçekleştirilecek.


            -ŞOK İNDİRİMLER-
            Festival süresince 25 alışveriş merkezinde, cadde üstü ve sokak aralarında bulunan mağazalar ürünlerini indirimli olarak satışa sunacak. 


             -KÜLTÜR SANATLA DOPDOLU BİR FESTİVAL-  
            Ankara Alışveriş Festivali sırasında Başkent sadece indirimlere değil, kültür ve sanat etkinliklerine, sanatçı ve yazarlara da ev sahipliği yapacak.

          
            Festival,  Ankara’yı dünyanın önemli alışveriş ve turizm destinasyonları arasına sokarak “marka” şehir haline getirecek.


         


Hiç yorum yok: