29 Nisan 2012 Pazar

Anna Dello Russo at H&M


H&M olarak, moda ikonu ve efsanevi Moda Direktörü Anna Dello Russo ile özel bir işbirliği yapacağımızı duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Göz alıcı giysileri ile  sonu gelmez bir ilgiyle stil fotoğrafçıları tarafından belgelenen ve internet üzerinden tüm dünyaya yayınlanan blog dünyasının idolü Anna Dello Russo, H&M için özel bir aksesuar koleksiyonu oluşturarak stil konusundaki eşsiz zevkini ortaya koydu. Göz alıcı, eşsiz ve eğlenceli koleksiyon, Dello Russo’nun takı konusundaki zevkinin bir ifadesi oldu. Bu özel koleksiyon, 4 Ekim 2012 tarihinde, dünya moda haftası turunun zirvesinde, dünya çapında yaklaşık 140mağazada satışa sunulacaktır. Koleksiyon takılar, güneş gözlükleri, ayakkabılarvaliz ve çantaları içerecek ve H&M müşterilerinin uygun fiyatlarla bu eşsiz aksesuarlardan edinmesine olanak sağlayacaktır. 




“Bu işbirliği beni çok heyecanlandırıyor. H&M özel bir projeye ilk kez bir Moda Direktörü’nü dahil ediyor. Bu modada büyük bir değişimin göstergesi. Bunu yönetmek için seçilmiş olmaktan dolayı hem çok heyecanlıyım hem de mutluyum. Bulunması çok zor özel aksesuarlar yaratmak istedim. Bir stilist olarak aksesuarların çok önemli olduğunu biliyorum. Aksesuarlar, bir giysiye katılan kişisel bir dokunuştur. Bu parçalarla herkes eğlenebilir, sıradan bir günü mükemmel bir moda gününe dönüştürebilir” diyor Anna Dello Russo.
“Bu projede Anna Dello Russo ile çalışmak gerçekten çok heyecan vericiydi ve daha önce yaptıklarımızdan tamamen farklıydı. Anna’nın, tam bir moda ikonu olmasının dışında, mükemmel bir zevki ve güçlü bir tarzı var. H&M müşterilerini ve modayı seven herkesi heyecanlandıracak çok sıra dışı bir aksesuar koleksiyonu oluşturdu. Aşırılığı, fantaziyi ve dekorasyonu kucaklayan bir koleksiyon” diyor Margareta van den Bosch, H&M Kreatif Danışmanı.




Fotoğrafçı Helmut Newton’un meşhur tanımıyla “moda manyağı” olan Anna Dello Russo, çağdaş modanın itici ve yön verici güçlerinden biri. Moda konusundaki benzersiz bir zevke sahip Anna Dello Russo, Helmut Newton, Michel Comte, Walter Chin gibi fotoğrafçılar ile on iki yıldan fazla Moda Editörü olarak Vogue İtalya’da ve daha sonra da L’Uomo Vogue’da Genel Yayın Yönetmeni olarak çığır açan çalışmalarıyla modaya bugünkü bakışımızı şekillendirdi. Şu anda Vogue Japonya’da Moda Direktörlüğü ve Yaratıcı Danışman olarak görev yapan Dello Russo, dünya moda haftaları sırasında aşırı giysilerle ve sıkça kıyafet değiştirmesiyle memnun ettiği moda bloggerları tarafından çok seviliyor.



2 yorum:

modarella dedi ki...

Cok begeniyorum bende kendisinin stilini. Bu haberde prk bit heyecan verici. Aksesuar herseydir :)

Blogumda hediye cekilisi var. İlgilenenleri beklerim.
modarella.blogspot.com

NlyStyle dedi ki...

modarella: bende çok beğeniyorum..kesinlikle