8 Mayıs 2012 Salı

Anneler Günü Hediyeniz Çiçek Sepetinden Olsun...

Birkaç haftadır süregelen Anneler günü kutlamaları ve firmaların özel hediyeleriyle henüz anne olmasam da bir bayan olarak inanılmaz mutlu oluyorum. Böyle güzel jestlerle insanın kendini özel hissetmesi kadar mutlu edici birşey yok sanırım. 






Dostlarımın, yakınlarımın özel günlerinde Online çiçek siparişlerimde kurulduğu ilk yıllardan bu yana çiçek siparişlerimin  tek adresi www.ciceksepeti.com dur.Dizaynı oldukça başarılı , çiçek bekletme süreleri kısa ve uzun ömürlü kaliteli çiçek gönderimi yapan iyiniyetli satış ve pazarlama felsefesini benimsemiş güvenilir bir markadır.  Birkaç firma denemiş olsam da zamanında sipariş teslimiyle de Çiçek Sepeti benim için number one pozisyonundadır.







Çiçek siparişlerimde tercihim olsa da ÇiçekSepeti Gurme den daha önce hiç sipariş vermemiş ve hiç denememiştim. Anneler Gününe Özel göndermiş oldukları Çiçek Sepeti Gurme paketini bu sayede denemiş oldum.  Benim için hazırlamış oldukları tebrik kurabiyeleri görüntüleriyle bu hasta ve somurtan yüzümü güldürmeyi başarmışken, Kahvemizin yanında enfes tatlarıyla da Sevgili ve beni mutlu etmeyi başardılar. 






Bu güzel jestleri için Çiçek Sepeti ailesine teşekkür ediyorum. Anneler Günü için siparişimi verdim bile:))


Anneler Gününe Özel İndirimlerden faydalanmak ve bu özel hediyelerle Annenizi mutlu etmek için acele edin...














2 yorum:

aysp dedi ki...

inşallah siparişin istediğin ürün gibi gider. benim bir siparişimde alakası olmayan bir şey göndermişlerdi merak edersen

http://aycelcehayat.blogspot.com/2012/02/ciceksepeticom-bir-daha-asla.html

yazıma bir bak derim

NlyStyle dedi ki...

aycelce hayat: ben hiç problem yaşamadım..