23 Mayıs 2012 Çarşamba

KangaROOS BABETLER İLE KONFORLU ŞIKLIK


Renkli, dinamik ve fonksiyonel tasarımlarıyla kadın erkek, büyük küçük herkesin tercih ettiği KangaROOS, spor ayakkabılarını yanı sıra “babet” modelleriyle de beğeni topluyor. KangaROOS, değişik renklerde tasarladığı babetler ile spor giyimi seven kadınların ayaklarının rahat etmesini sağlıyor.









2012 İlkbahar-Yaz sezonu için hazırlanan KangaROOS babetler, turuncu, mavi, lacivert ve bej renk seçenekleri ile farklı zevklere hitap ediyor. Rahatlığın yanı sıra spor şıklık da yaratan babetler, özellikle gençlerin gözdesi olacak. Aktif yaşam tarzına sahip gençler ve kendini genç hissedenler, KangaROOS babetler ile konforlu ayakkabının keyfini çıkaracak.











Dünyanın ilk cepli ayakkabısı olarak tanınan KangaROOS Türkiye’nin de aralarında olduğu 60’dan fazla ülkede satılıyor, sport lifestyle, outdoor ve günlük giyim ayakkabılarından oluşan koleksiyonlarıyla dikkat çekiyor.

KangaROOS ürünleri tüm Türkiye’de Esem Spor’un 300’ü aşkın satış noktasının yanı sıra; Ayakkabı Dünyası ile Intersports mağazalarında ve Kardium AVM’de açılan Esem Sport mağazasında satışa sunuluyor.






Hiç yorum yok: