11 Temmuz 2012 Çarşamba

Çocukluğumun Markası 'KOM'


Teenage dönemimden bu güne mayo vs. plaj giyim alışverişine çıktığımızda seçimimiz hep Kom markasından yana olurdu. Bazen farklı markaların modelleri hoşuma gider denemek isterdim. Fakat ıhh dener denemez hayır olmadı cık.. Sonrasında yine ellerimizde Kom mayolarıyla dönerdik. Evet model ilk baktığımda önemlidir benim için fakat vücutta duruşu ve kumaş kaliteside bir o kadar önemli ve hepsini bir arada bulunduran yılların markası Kom çamaşır ve pijama gibi içgiyim sektöründe de benim için önemli bir yerdedir. 







Benim yaz tatilim gelmişte geçiyor. Planlarımız tamam eee iş tatil öncesi alışverişe geldi. Listemde öncelik mayo seçimimde. Bu yılın plaj modası neler ve nasıl bir seçim yapmalıyım. Tabiki ilk baktığım yer Kom web sitesi ve beğendiğim birkaç modeli seçtim. Kendim için ve tatil öncesi alışverişe çıkacak sizler için alternatif oluşturması açısından yayınlamak istedim. 








07


10

12


11



09


08


06



03




02



05

04




2012 plaj moda renkleri camgöbeği mavisi, siyah-beyaz ikilisi, sarı ve oranjlar... Bu yıl Bikinilerde üçgen+string trendini gölgede bırakacak tarzda biraz daha 60 lı yılların havası yerleşmiş durumda. Mayokiniler yerini mayolara bırakmış durumda. Sanırım bikini görmekten çok sıkılmışım bu sene benimde gözlerim mayolara gitti. Sanırım bu sene plaj alışverişimi mayolardan yana kullanacağım hatta 60'lı yılların polka dot mayolarında gözüm var. Kom'un siyah beyaz mayo ve bikinisi ise olağanüstü güzellikte görünüyor. Özellikle göğüs plisesi oldukça şık. 


Benim 2012 KOM markası mayo seçimlerim bunlar. Ben listemi hazırladım tatil alışverişine çıkarken sizde listenizi oluşturun...










Hiç yorum yok: