27 Temmuz 2012 Cuma

Neutrogena Pembe Greyfurt Serisi

Neutrogena pembe geyfurt serisi  hoş pembe greyfurt aroması ve  patentli MicroClear teknolojisi ile ciltte oluşan sivilce ve siyah nokta problemlerine çözüm sunuyor.

Neutrogena’nın patentli MicroClear teknolojisi ve salisilik asit ile, sivilceye neden olan fazla sebumun çözülmesini ve böylece sivilce oluşumunun hızla azalmasını sağlar..Pembe Greyfurt Serisi ürünleri canlandırıcı formülleriyle cildi kurutmadan temizlerken, içerdiği pembe greyfurt aroması ile de duyuları harekete geçirerek cilde ferah bir his kazandırır; cilt bakımınızı keyfe dönüştürür.





IMG_1313-001





Son günlerde top ürünlerim arasında yerini alan Neutrogena pembe greyfurt serisiyle Johnson&Johnson firmasının bu özel hediyeleri sayesinde tanıştım. Hassas ve yağlı bir cilt tipine sahip olduğum için her ürünü kullanmam mümkün olmuyor. Fakat Neutrogena ürünlerinin müdavimlerinden olmam sebebiyle ve ayrıca paketi açar açmaz gelen bu muhteşem kokulu ürünlerle karşılaşınca denememek elde bile değildi. Öncelikle pembe greyfurt özlü yüz temizleme jelinin o muhteşem ötesi kokusuyla cildim misler gibi koktu. Daily scrub ise ince dokusuyla cildime zarar vermeden peeling etkisi sağlayarak hava almasını sağladı. Son 1 aydır kullandığım bu ürünlerden inanılmaz memnunum ve herkese tavsiye ederim.







Neutrogena Pembe Greyfurt Yüz Temizleme Jeli
 Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı: 16,90TL

Neutrogena Pembe Greyfurt Günlük Peeling Jel
Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı: 16,90TL








2 yorum:

Unknown dedi ki...

Yüz temizleme jelini migrosta indirimdeydi 12 lirada görünce bir de neutrogena olunca tereddüt etmeden aldım :) bir haftadır deniyorum... Karma bir cildim var bir süre sonra burun çevresinde yağlanma yapıyor bende. Sıcakların etkisi olabilir bu da :)Yinede sivilce yapmadı yüzümde o yüzden devam ediyorum :)

NlyStyle dedi ki...

curcunam; çok güzel bende çok memununum son zamanların favorisi diyebilirim. kokusuyla ise büyüledi beni.