16 Ağustos 2012 Perşembe

Purple Studio Jewellery




Sizlere Purple Studio Jewellery ve çok özel tasarımlarından bahsetmek istiyorum. Ecem, Ben ve Kubilay  Beril Çavuşoğlu sayesinde tanıdık Purple Studio Jewellery tasarımlarını. Zeynep Kural ve Ayşen Kural Bozyiğit kardeşler tarafından kurulmuş olan Purple Studio tasarımlarına Zeynep Kural imza atıyor.







Anne Heche gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının yanı sıra Deniz Akaya, Melisa Sözen gibi isimlerin tercihi Purple Studio Jewellery'nin muhteşem tasarımları. Stüdyosu Ankara'da bulunan Purple Jewellery Ankara'da çok tanınmamasına rağmen yurtdışında büyük ilgi görüyor.

Fransa'da 4 yıl üst üste tasarım ödülü alan Purple Studio Jewellery tasarımları özellikle Kanada olmak üzere Amerika, Tayvan, Hong Kong, İtalya ve İspanya gibi ülkelerde satılıyor. 


















Purple Studio Jewellery tasarımları genellikle minimal ve günlük hayatta kullanılmaya uygun takılar. Purple Studio tasarımlarının en beğendiğim ve ilgimi çeken detayları tasarımlarının monotonluktan sıyrılmış olması. Purple Studio Jewellery nin sıradanlıktan uzak çok özel tasarımları mevcut. Doğum günü, Anneler günü, evlilik yıldönümü gibi özel günler için tasarlanan çerçeveli ürünlerinde bir fotoğrafın nasıl güzel bir tasarım harikasına dönüştüğünü görmek ise muhteşem birşey.











4 yorum:

Unknown dedi ki...

normalde takı pek kullanmam ama bunlar çok ilginçmiş sevdim :)

http://bgcloset.blogspot.com/

songül dedi ki...

küpeler cidden enteresan , başlı başına bi konsept olmuşlar

durutarifler dedi ki...

Hayallerinize bir bir ulaşacağınız, sevdiklerinizle hep beraber olacağınız ,sağlıklı, mutlu ve her zaman gülebileceğiniz nice bayramlara !

Sevgiler

NlyStyle dedi ki...

begum erer: çok güzeller
songül: inanılmaz özeller gözlerimi alamadım ve hatta aksesuarlarıma böyle bişey katmadığım için çok üzüldüm hata etmişim
nilay: teşekkürler sizede sevgiler...