15 Ağustos 2012 Çarşamba

Sunny

Her renge farklı bir tutkum ve bağımlılığım vardır. Herbir renk benim için özel sayılır. Sarıyı yorgun ve keyifsiz olduğum zamanlarda mutlu ve huzurlu olmak için tercih ederim. Haftanın son günlerinde ellerim hep sarıya gider. Hepimizin dolabında böyle parçalar yok mudur?  Ya kendimizi içinde rahat hissettiğimiz ya renginin bizi daha dingin ve huzur verdiği kıyafetlerimiz hepimizin vardır. Sarı tuniğim de benim için bunlardan biridir. Rahat, şık ve yaka detayına vurgun olduğum bir parça...

Tunikleri taytlarla bütünlemeyi seviyorum. Altına tercih edilen ayakkabıya göre şık bir akşam yemeğinde bile rahatlıkla kullanılabiliyor. Sarı&Siyah ikilisini birbirine çok yakıştırdığım için taytımı siyah tercih ettim. Ve instagramda paylaştığım arm partimle de  kombinimi tamamladım.




IMG_1409-001



IMG_1394-001


IMG_1401-001









IMG_1396-001



Sarı Tunik: H&M
Tayt: ONLY
Ayakkabı: LC WAIKKIKI
Çanta: BERSHKA
Bileklikler: FOREVER 21, STRADIVARIUS, ALDO
Küpe: NILI SILVER
Gözlük: ROBERTO CAVALLI



6 yorum:

songül dedi ki...

yaka detayı süper , çok şık ve rahat görünüyorsun tatlım :))))

madammoda dedi ki...

Küpelere ve arm party'ye bayıldım tatlım ;))

Adsız dedi ki...

Sarı bana nedense hep sonbaharı hatırlatır ama bu kombin çok güzel yazlık firil firil olmuş:)

mmelvvin.blogspot.com

Zülal Ateş dedi ki...

Nilymm sarı renk sana çok yakışmış ben en çok ayakkabıları ve bileklikleri sevdim:) çok canlı, enerji dolu görünüyorsun sarı renk ile!

Majka dedi ki...

Like your blog :) Nice photos! I am following you on gfc and bloglovin and would be very happy if you could visit my blog and follow me back :) Thank you :) Have a nice day :)

majka-m87.blogspot.com

Majka :)

NlyStyle dedi ki...

songül: teşekkürler tatlım evet çok rahatım:))
madammoda: teşekkürler şekercim
meelviin: teşekkürler sevgiler
zulal ateş: canım thank u sarı renk çok tercih ettiğim ve çok sevdiğim renklerdendir sanırım bu yüzüme yansıyo ve oldukça enerjik oluyorum:))
majka: thank u...