12 Eylül 2012 Çarşamba

2013 Sonbahar/Kış Stil Tüyoları

2013 Autumn/Winter trend detaylarını sizler için inceledim. Dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarına baktığımda göze çarpan detaylar nelermiş? 2013 Sonbahar Kış'ın da neler trend olacakmış hep birlikte bakalım.

Öncelikle 2013 yılı file çoraplar tavan yapmış durumdalar. Alexander Wang koleksiyonunda bluzlardan çoraplara file materyali oldukça fazla kullanmış. Demek oluyor ki bu kış örümcek ağı şeklinde dolaşacağız. 

Kış aylarının soğuk ve sıkıcı havalarının kurtarıcısı kürkler bu sezonda hit parçalardan olacak. Bu kış kürk çanta ve şapkaları her yerde görmek mümkün. Kanada dan aldığım su samuru şapkamı takmak için sabırsızlanıyorum:)))

Ayakkabılar da bu sezon nubuklara sıklıkla rastlanırken, peep toe ayakkabılardan yuvarlak burunlara, sivri burunlardan platformlara  her tarz mevcut. Ayakkabı aksesuarları ise sıklıkla kulanılan aksesuarlar arasında yerini alıyor.


Ve tabiki 2012 desen karıştırma trendy 2013 de de devam ediyor.

Extra large aksesuarlar, hayvan figürleri, broşlar, kelepçe bilezik ve kolyeler 2013 kışının olmazsa olmazları. 



























4 yorum:

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

a aaa fileler gerimi geliyorrrr,daha bugün yeni konusunu yapmışdık:)

NlyStyle dedi ki...

bakteriiii: evet geldi bile bu sezon file yılı.

Adsız dedi ki...

şu resimlerdeki ayakkabıları çorapları giysek sokakta kıçıyla güler herkez bize. Modacılar azcık normal haytta giyilecek şeyler yapsalar ne güzle olacak

NlyStyle dedi ki...

Bingül Dönmez; kesinlikle bende anında yataklara düşerim:)))