18 Eylül 2012 Salı

Ankara Italyan Lezzetleriyle PIOLA'DA Tanıştı.

Geçen hafta Ankara Tepe Prime da açılan Piola lansmanına katıldım. Blogger dostlarım Kubilay Sakarya ve Ecem Sarıkaya ile katılmış olduğumuz bu lansmanda enfes lezzetlerle tanıştık. Italian pizzasının her zaman benim için yeri apayrıdır. Kalın hamur tava pizzasından hiç  mi hiç hoşlanmam o nedenledir ki İnce hamur Italian Pizzalarıyla Piola o gece benim için ziyafete dönüştü. Muhteşem Brushettalarından Gnocchilerine, hayatımızın en güzel Tiramisularını tattık.






IMG_1485



Sizlere Enfes tatları bünyesinde barındıran Piola'dan Bahsetmek İstiyorum.

1986 yılında İtalya’nın Treviso kentinin tam kalbinde yeni bir fikir doğdu; en tipik İtalyan müessesesi olan Pizzeria’nın yeniden kurulması. Bu fikir Piola ile hayata geçirilmiştir.




Kurucu Carniato kardeşler o günden beri bu İtalyan başarılarını dünyaya yaymaktadırlar. Piola seçkin ve trend belirleyen müşteri kitlesi için artık Amerika Birleşik Devletleri’nde, Kanada’da, Meksika’da, Brezilya’da, Arjantin’de, Şili’de, Honduras ve Türkiye’de en çok rağbet restoranlardan biridir. Yakında Kolombiya ve Ekvador’da da açılacaktır.


Yurtdışında devam eden bu sürekli büyüme güçlü, uluslararası odaklı ve tecrübeli bir yönetim ekibi ve organizasyonun bir sonucudur.










Temel değerleri: Ürün, Servis ve Ambiyans olan Piola da Geleneksel ve yaratıcı kombinasyonlarla otantik İtalyan ince hamurlu, taş fırında pişen pizza, soğuk meze, makarna, salata, carpaccio ve ev yapımı tatlılar gibi tamamlayıcı geleneksel İtalyan yemekleri mevcut. Ve tamamen taze besinlerle hazırlanıyor.









Benim gibi Italyan lezzetlerinin tutkunuysanız bu özel lezzetleri tatmak için adres Tepe Prime Avenue Piola. Herkese tavsiye ederim.

İtalya'nın en lezetli pizzaları Tepe Prime Piola'da.
C Blok C03-C04






3 yorum:

begum begum huuu dedi ki...

muhteşem gorunuyorlar iştahım açıldı :)))) afiyet olsunnnnn:)



begumyagci.blogspot.com

MERVE dedi ki...

enfes görünüyor bunlarrr ! fotoğraflar çok kaliteli çekilmiş bayıldım..

NlyStyle dedi ki...

begum begum huuu: evet çok lezizlerdi. herkese şiddetle tavsiye ederim. Piola italyan mutfağının en iyilerinden.
merve: teşekkürler canım sevgiler.