25 Eylül 2012 Salı

Binlerce iç giyim ürünü tek adreste! TrendBras.com








www.trendBras.com 5,000 çeşit ürün ve onlarca marka ile Türkiye'nin önde gelen iç giyim alışveriş sitesi! İç giyim dünyasının dev markalarını %100 orijinal ürün garantisi, 5.000 e yakın  seçenek, içeriği gizli kargo, güvenli alışveriş ve avantajlı fiyatlarla ziyaretçilerine sunan TrendBras.com ile iç giyim dünyası bir tık ötenizde!





Victoria's Secret, Kom, Pierre Cardin, Ten, Dagi, Yeni İnci ve birçok marka ile hizmet veren Trendbras.com sütyenden pijamaya, gecelikten fantezi giyime kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip!



Türkiye’nin önde gelen iç giyim alışveriş sitelerinden olan Trendbras.com 2012 yılının Mart  ayından beri hizmet veriyor.
Açılışa özel Trendbras.com'dan yapacağınız 100 TL ve üzeri 2 alışverişinizde geçerli toplam 40 TL değerinde indirim çeki kazanabilirsiniz üstelik kargo ücreti ödemeden!




İnternette rahat ve güvenli alışveriş kolaylığı, müşteri memnuniyeti ve uygun fiyatları ile Trendbras.com hepsi orijinal binlerce ürünü cazip kampanya fırsatlarıyla müşterilerine sunuyor. Ayrıca telefonda sipariş ve kapıda ödeme imkanı ile alışveriş rahatlığını Trendbras.com’da yaşayabilirsiniz.




Trendbras.com ile iç çamaşırından pijamaya, çoraptan erkek iç giyime kadar tüm iç giyim ürünleri, bayan iç giyim modelleri, gecelik, çorap, korse, hamile ayrıca çeyiz, gelinlik gibi özel grupları ve fantazi modelleri ile size bir tık kadar yakın!



4 yorum:

songül dedi ki...

wooow süper işte beklenen site .... sonunda diyorum işimizi kolaylaştıracak bi alanda ... teşekkürler tatlım bizi bu yenilikten haberdar ettiğin için çook ama çok yardımcı oldun cidden :))))

nily21 dedi ki...

bence de woww..çok iyi olmuş..tşk.ler paylaşım için..
www.trendyandfriendly.blogspot.com

chfashiontrend dedi ki...

çok iyiymiş...
güzel bir paylaşım oldu:)
sevgiler

satış butiğim açıldı bu arada ziyaret etmek isterseniz:
chfashiontrendbutik@blogspot.com

NlyStyle dedi ki...

songül: kesinlikle canım artık iç giyim alışverişi bir tık yakınımızda:))
nilgün: kesinlikle çok iyi denemelisin.
chfashiontrend: süper bi site alışveriş için artık koşturmaya gerek yok anında kapımızda rahat ve kolay...