21 Eylül 2012 Cuma

MUDO COLLECTION 2012/2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu


MUDO COLLECTION SONBAHAR-KIŞ SEZONUNDA GÜNLÜK HAYATI ŞIKLAŞTIRAN DETAYLARLA FARK YARATIYOR…


Mudo Collection 2012/13 Sonbahar-Kış kadını etnik, romantik ve aynı zamanda şık olmanın ayrıcalığını keşfediyor. İlkel kültürlerden ilham alan baskıların,  koyu ve baharat tonlarıyla detaylandırıldığı koleksiyonda, kum ve toprak tonları, altın ve gümüş ipliklerle zenginleştirilen bluzlar ve kazaklar, deri detaylarıyla klasik bir görünüş sergileyen kalem etekler ve pantolonlar, Mudo Collection’ın yeni sezonunda günlük hayatı şıklaştıran ürünleri arasında yer alıyor.




Mudo Collection kadını sadece ilkel kültürden ilham almıyor. Romantik bir stili yansıtan tasarımlar arasında,  güpür dantel detaylarla süslenen retro bluzlar ve gömlekler dikkat çekiyor. Şiirsel bir görünüm yansıtan ve kaşmir yumuşaklığında kendini gösteren tasarımlar bej, ekru ve pudra tonlarıyla birleştirilerek, modern romantizmin en özel örneklerine dönüşüyorlar. Kürklü hırkalar, triko kabanlar ve bebe yakalı bluzlar ile Mudo Collection kadını bu sezon da hem şık hem de romantik bir duruş sergiliyor.



Her zaman gittiği yerde dikkat çekmeyi tercih eden kadınlar ise Mudo Collection ile bu sezon daha da çekici bir stile sahip oluyorlar. Feminen bir stili yansıtan simli baskılar, parlak ve yarı parlak yüzeylerle süslenen elbiseler, deri ve örme taytlar, şifon bluzlar ve alışılmış trikolardan metalik ipliklerle sıyrılan iddialı seçeneklerle Mudo Collection kadını 2012/13 Sonbahar-Kış sezonunda, şık, rahat ve aynı zamanda romantik olmanın ayrıcalığını yaşıyor.


Mudo Collection erkeği de yeni sezona şık bir perspektiften bakıyor. Şehir hayatına ve iş yaşamına pratik, şık alternatifler sunan koleksiyon, diğer taraftan anı yakalayan dinamik ve renkli ‘casual’ bir stili yansıtıyor.
Dünyanın dört bir yanındaki moda haftalarında dikkat çeken sokak stili Mudo Collection erkeğinin de bu sezon çıkış noktası olarak dikkat çekiyor. Bordo, mürdüm, hardal, petrol ve gri renklerin baskın olduğu koleksiyonda, tüvit, flanel, ekose ve kadife detaylarla zenginleştirilen ceketler, ütü izli şık pantolonlarla ve chino’larla eşsiz bir uyum sergiliyor. Pamuk kaşmir ‘basic’ trikolar ise yeni sezonda renkli seçenekleri ile göz dolduruyor.




Geçmişi yansıtan tasarımların da yer aldığı koleksiyonda, Indigo mavisinin kullanımı da yaratıcı detaylar arasında kendini gösteriyor. Tütün, gül kurusu, nefti ve taş tonları ile dikkat çeken gömlekler, kontrast renkler ve ekoselerle şık bir birliktelik sergiliyor.

Kalın el örgüsü hırkalar, etnik motiflerden ilham alan jakar desenlerle hazırlanan kazaklar, fitilli kadife pantolonlarla kombinlenirken, asker renklerini yansıtan parkalar ve yumuşacık kaşe kabanlar Mudo Collection 2012/13 Sonbahar-Kış sezonunun vazgeçilmez parçaları arasında yerini alıyor.





2 yorum:

chfashiontrend dedi ki...

mudoyu seviyorum....zaman zaman klasik bulsam da güzel...sevgiler

NlyStyle dedi ki...

chfashiontrend: bende öyle mudo bambaşka...duruşuyla asil ve zarif...sevgiler