23 Ekim 2012 Salı

Tretorn Yağmur Botları

Toronto seyahatimde keşfettim İsveç markası Tretorn yağmur botlarını. Son zamanların en revaç markalarından olan Tretorn yağmur botları %100 su geçirmez ve  tavşan tüyü iç kaplamasıyla oldukça konforlu ve rahat ayaklar vadediyor. Test ettim ve onayladım. Hakikaten son zamanların en rahat yağmur botları. 





Yağmur mevsimiyle birlikte hala hangi marka yağmur botu almalıyım? kararını vermediyseniz. Benim gibi ayaklarınız zor ısınıyorsa ve çabuk üşüyorsanız benden tam not alan sımsıcak Tretorn yağmur botlarını şiddetle tavsiye ederim. Sadece yağmurda değil karda da rahatlıkla kullanılabilir sıcaklıktalar.














Tretorn yağmur botlarını nereden satı alabiliriz? sorularınızı duyar gibiyim.  Aşağıdaki adreslerden online satın alabilirsiniz.











4 yorum:

NlyStyle dedi ki...

nilay: teşekkür ederim seninde bayramın kutlu ve mutlu olsun...

İçimeMiYazayım dedi ki...

Ben ABD'de iken almış ve kullanmıştım, orada bıraktım dönerken de. Maalesef kaç numaraydı onu hatırlamıyorum. Bir küçük müydü, bir büyük müydü? Siz normalde kullandığınız numarayı mı giyiyorsunuz tretornda da?

İçimeMiYazayım dedi ki...

Ben ABD'de iken alıp kullanmıştım ancak dönüşte bagaj sıkıntısı yüzünden orada bırakmak zorunda kaldım. Çok memnundum, şimdi tekrar almak istiyorum ama kaç numaraydı çizmem hatırlamıyorum. Normalde 37 giyiyorum ama o yarım numara küçük müydü, büyük müydü emin olamıyorum. Siz tam numaranızı mı giyiyorsunuz tretornda, bir fark var mı?

NlyStyle dedi ki...

aaslity: merhabalar, tretorn yağmur botlarında bedenler aynı şekilde 37 giyiyorsanız 37 olacaktır. kalıpları dar değil...sevgiler...