9 Kasım 2012 Cuma

Kathre Cam Tasarım

Sizlere tasarımlarına hayran olduğum bir markadan Kathre Cam'dan ve onun muhteşem yaratıcısı Berna Terziahmetoğlu'ndan bahsetmek istiyorum.

Berna Terziahmetoğlu Kimdir?

2005 yılı Eylül ayında camla tanıştı. Kurshuni Cam Atölyesi’nde Lokman Kurşunlu’dan alev sanatı dersleri aldı.






2006 Haziran’ında Beykoz Cam Ocağı Vakfı’nda Michaela Möller’in cam boncuk ve 2008 Ağustos'ta Julie Anne Denton'ın cam boncuk ve alev sanatı programlarını tamamladı. Burçin Evrim'den özel dersler aldı. Son olarak eylül 2010’da İtalya’da Lucio Bubaco’nun heykelsi formlar konulu workshop'una katıldı. Hâlâ, atölyesinde camın büyüsü eşliğinde çalışmalarına devam ediyor.



Kathre Cam'ın Başlangıç, Osmanlı, Masal ve Yaşam Dansı isimlerinden oluşan 4 başlıca koleksiyonu bulunmaktadır. Herbirine hayranlık duyduğum koleksiyonun özellikle Osmanlı motifleriyle canlanan takıları ve Masal koleksiyonundaki mask kolyeleri görülmeye değer güzellikteler.


















Takılarınızla kendinizi özel hissetmek istiyorsanız, benim gibi cam tutkunu iseniz Kathre Cam tasarımı tercih edebilirsiniz. Güvenilir ve özenli sunumuyla sevdiklerinizide Kathre Cam takılarla tanıştırın.



Osmanlı koleksiyonundan olan Lale formlu  kırmızı&gümüş ikilisini bu kadar muhteşem yansıtan bu güzel küpelerde benim için özel yapıldı. Doğum günümde aldığım  harika bir kutuda gelen bu muhteşem hediye hayatım boyunca özenle saklayacağım değerli tasarımlardan biri. Teşekkürler Berna Terziahmetoğlu.....




Kathre Cam Tasarım Satış Noktaları: 
Topkapı Sarayı Müze Mağazası
Argento Silver- Teşvikiye
Artequite- Paris
www.gimora.com
www.lidyana.com







3 yorum:

üzüm kuşu dedi ki...

camdan yapılan objelere hep hayran kalmışımdır özellikle laleli olanı çok sevdim

songül dedi ki...

emek ve tasarımın birlikteliği çok güzeller emeğine sağlık yaratıcısının . Ayrıca kırmızı küpelerinde ayrı bir güzeldi .. bir eşyanızın birilerine yadigar kalmasını istiyorsanız bence bu takılar özellikle küpeler harika

NlyStyle dedi ki...

cemre: bende çok severim canım duruluğu ile tasarımların güzelliği birleşince muhteşem şeyler ortaya çıkmış. Kathre camı seviyorum.
songül: kesinlikle öyle canım harikalar...