1 Kasım 2012 Perşembe

Wok&Walk Lezzetleriyle Tanıştık...





Evet geç gelen bir post daha... 

Yaklaşık 1 ay önce hizmete giren Wok&Walk lezzetleriyle tanışmak için   biz Ankaralı bloggerlara özel olarak hazırlanmış olan açılış davetine katıldık. Ve Wok&Walk'un muhteşem lezzetleriyle ilk kez tanışma fırsatını yakaladık. 








1 ay önce hizmete giren Wok&Walk uzakdoğu mutfağı severler için inanılmaz lezzetler sunuyor. Biliyorsunuz Teppanyaki Alaturka'nın eşsiz mutfağını biz Ankaralılar çok sevdik Teppanyaki bünyesinde lezzetli yemeklere hızlıca ulaşılmasını hedefleyerek sloganlarını Wok in a Minute seçerek hızlı yemeğe ulaşmayı vaat ediyorlar.  Eşim ve ben uzakdoğu yemeklerini çok sevdiğimiz ve Ankara'da tam anlamıyla o lezzetleri bulabildiğimiz restaurant sıkıntısı yaşıyorduk. Artık hızlı ve sıcacık enfes lezzetlere Wok&Walk sayesinde ulaşmamız oldukça kolay. Paket servisi de bulunan Wok&Walk'un lezzetli yemeklerinin müdavimi olduk bile. Şiddetle tavsiye ederim. Atıştırmalıklarınıda deneyin gözardı edilemeyecek kadar lezizler....











O gece muhteşem lezzetleri tatmanı yanı sıra canlı müzik eşliğinde inanılmaz eğlendik. Leziz ve Keyifli bir akşam için Wok&Walk'a teşekkürlerimle.
























3 yorum:

Grace Happy dedi ki...

gangnam style :)

Zülal Ateş dedi ki...

eline saglık nilim ne güzel yazı olmus:)

NlyStyle dedi ki...

grace happy: evet:))
zulal ateş: canım teşekkür ederim böyle güzel bir etkinlikle biraraya geldik sayende sevgilerimle...