18 Aralık 2012 Salı

Bugün Ne Giydim?

Giysilerimde güller, çiçekler, payetler, taşlar, börtü böcekler olmasından oldum olası keyif almışımdır. Hatta çoğu kez bana sıradan ve oldukça sade gelen aksesuarları bu tarz aksesuarlarla yeniden dizayn etmişimdir. Tabi beni tanıyanlarda hediye alırken gül sevgimi baz alıp böyle güzel cicili bicili şeyler alırlar ve bende öle bite mutlu mesut kullanırım. Bu güllü kemerim de  muhteşem bir kutunun içinde bana sunulan öyle güzel bir hediye...






1-001






Kırmızı, pembe, oranj gibi canlı renkleri siyah-beyaz, lacivert-beyaz çizgili detaylarla kullanarak daha sportif bi şıklık yaratabilirsiniz. Bende çizgili detayları kullanmaktan hoşlanırım. Lacivert havuç pantolonumla kullandığım çizgili bluzumu narçiçeği güderi ceketim ve nude çiçekli kemerimle tamamladım.



6-001



5-001


7-001



10-001




Güderi Ceket: BEYMEN
Çizgili Bluz: MANGO
Carrot Pantolon: ZARA
Çiçekli Kemer: H&M
Haki Bootie: TUNALIDAN BİR AYAKKABICIDAN 








4 yorum:

Unknown dedi ki...

SÜPERSİN ŞEKERİM..ÖZELLİKLE CEKETİNE BAYILDIM:))

begum begum huuu dedi ki...

yaaa o kemerden benımde var daha takmak nasıp olmadı ama bana :( ne kadar yakısmıs :)


begumyagci.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Güzel bir kombin olmuş.Bu aralar ne giyeceğime o kadar karar veremiyorum ki sürekli moda blogları,moda siteleri gezip,bugün ne giymişler diye bakıyorum :) Benim için de fikir olmuş oluyor.
Çünkü ne kadar alışveriş yaparsam yapıyım işe gitmeden önce her sabah dediğim ilk cümle "Giyecek hiç bişeyim yok" oluyor :)
Aslında asıl sorun olmaması değil nasıl kombinleyeceğimi bilememek.
Ama şu sıralar gezdiğim ve incelediğim sitelerden oldukça fikir edindim ve bu fikirlerle sezona uygun şık kombinlere imza atıyorum.
Hatta çaresiz kaldığım anlarda bugün ne giysem diye tavsiye sorup çok yararlı cevaplar alıyorum :)
Bu sebeple eğer iyi giyinmek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey, daha çok okuyup,inceleyip görüp bunları kendi zevklerinizle harmanlayıp ortaya yeni bir tarz çıkarmak.
Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Sitenizdeki yazılar ve kareler çok güzel