6 Aralık 2012 Perşembe

H&M Armada AVM Mağazası Açıldı....

Ankara Armada AVM'de yaklaşık 2 ay önce açılan H&M mağazası büyük açılıştan önc  biz Ankaralı Bloggerlara kapılarını açtı.  H&M Halkla İlişkiler Müdürü Sevgili Pelin Atay ve H&M'nin sevgili çalışanları ile birlikte mağazayı gezdik. Biz bloggerlar için kapılarını açan H&M Armada mağazası o güze  özenle hazırlanmıştı. Pelin hanım mağaza detaylarını bizlerle paylaştı. Mağaza açılmadan önce hazırlanmış olan muhteşem atıştırmalıklarla ve şampanyalarımızla doyasıya alışverişimizi yaptık. Böyle alışveriş yapmak bir keyif oluyor. H&M böyle özel ve güzel organizasyonlarıyla hiç bir markada olmayan özeni gösteriyor ve her daim alışverişi keyfe dönüştürüyor.




DSC_0073



Geç gelen bir post olsa da yazmamaya gönlüm razı olmadı. Türkiye H&M mağazalarına çok geç kavuştu özellikle de Ankara. Hal böyle olunca bizim için çok kıymetli bir mağazanın açılışı da kıymetli idi. 2 kattan oluşan H&M Armada mağazası bayan, çocuk ve erkek bölümüyle rahat alışveriş yapmak isteyenlerin kurtuluş noktası. Özellikle aksesuar reyonunun kolaylıkla seçim yapmaya elverişli genişliği ise gözden kaçmayacak derecede. 




DSC_0049-001





DSC_0034


DSC_0041-001


DSC_0145-001


Benim için kırmızının yeri ayrıdır hal böyle olunca o özel güne kırmızılarla katılmak istedim. Tabi hep birlikte pozumuzuda verdik. Bu keyifli gün için Pelin Atay ve H&M çalışanlarına çok teşekkür ederim. Birde o muhteşem koleksiyondan gelen hediyem için çok çok mutlu oldum... Teşekkürlerimle, sevgiler....


DSC_0029


anahtarlık



Hiç yorum yok: