18 Ocak 2013 Cuma

DERYA ŞENSOY’UN LIDYANA.COM İÇİN TASARLADIĞI TİŞÖRTLERLE BOLLUCA İÇİN ELELE!


Bolluca Yaşam Parkı’na destek vermek için sınırlı sayıda üretilen Derya Şensoy tasarımı tişörtler sadece Lidyana.com’da!


Lidyana.com Bolluca Yaşam Parkı’nda yaşayan hayvan dostlarımıza yardım etmek için Derya Şensoy’un tasarladığı tişörtleri 39,90 TL’den satışa sunuyor.





Hayvanlara olan sevgisi ve yardımseverliği ile tanınan genç tasarımcı Derya Şensoy’un, Lidyana.com için dört farklı tasarımıyla üretilen tişörtlerin satışı bugün Lidyana.com’da başlıyor. Hayvan desenleri ile doğal yaşamı anlatan bu tişörtler şimdiden ünlülerin üzerinde. Serhat Teoman’dan  Buğra Gülsoy’a,  Tuba Ünsal’dan Ayşe Özyılmazel’e  birçok ünlünün üzerinde göreceğimiz bu tişörtlerin satışından elde edilecek gelirin tamamı Bolluca Yaşam Parkı’na bağışlanacak.


Tişörtleri giyenlerin kendi resimlerini twitter, facebook ve instagram hesaplarından #bollucaicinelele hashtag’iyle yayınlaması kampanyanın duyurulması adına büyük önem teşkil ediyor.


Derya Şensoy’un sizler için hazırladığı, farklı ve özgün tarzdaki bu tişörtlere Lidyana.com’dan ulaşabilirsiniz.





1 yorum:

Trend Moda Stil dedi ki...

Çok tatlıymış!

Bloğumda Jimmy Choo for H&M ayakkabı hediye çekilişine beklerim:) http://trendmodastil.blogspot.com/2013/01/hediye-zaman-jimmy-choo-for-h-ayakkab.html